Filter

Blij met mijn bestelling !!

Bestelling ging vlot via de website . Duidelijke orderbevestiging en factuur ontvangen . Heel tevreden met het resultaat. Goede prijs /kwaliteit .

Als altijd: geweldig!

Mooie kaarten, voldoende keus, snelle verzending, goed ingepakt.

Snelle levering in deze moeilijke tijd.

Erg Postief

Zeer goede en snelle levering, mooie kaart!

Mooie kaarten snelle bezorging. Prima winkel

voortreffelijk verzorgd

ik kreeg mijn bestelde kaarten in een heel creatief gevouwen envelop met een leuk bedankkaartje erbij. Erg verzorgd allemaal!

Mooie collectie en goede levering!

Fijn om uit zoveel kaarten te kunnen kiezen. Popup kaarten voor kinderen zijn geweldig. Levering ondanks drukte snel.

Mooie volledige keurige kaart

Ik heb mijn bestelling conform afspraak en verwachting in goede conditie geleverd gekregen.

Uitstekende website met een grote keuze aan kaarten. Snelle verzending!

Leuke selectie aan kaarten en een uitstekende service!

We waren aangenaam verrast dat er op A4 formaat een uitgebreide selectie aan kaarten bij jullie te vinden was. Het bestellen was eenvoudig en de kaart werd snel geleverd. Prima service!

Prima geregeld!

Ik heb een Valentijn wenskaart besteld. Alles is in goede orde ontvangen en keurig en verzorgt verpakt.

Goede en snelle service.

Soms is er niet al te veel keuze (verjaardagskaarten NL), maar de kaartjes zijn verder erg leuk en ze worden snel geleverd.

Keurig

De kaart die ik besteld heb,is geleverd zoals toegezegd. Prima verpakt en keurig optijd! Ruim assortiment en goede kwaliteit

veel keuze, goede prijs en snelle levering!

Heb met plezier de ansichtkaarten bekeken. Ruime keus voor diverse gelegenheden!

Veel keus en snel geleverd.

Heel fijn om online kaarten uit te kunnen kiezen nu veel winkels gesloten zijn. Er is een zeer ruime keuze (veel verschillende merken) en mijn bestelling was er binnen twee dagen.

Snelle levering, groot assortiment, goede kwaliteit en netjes verpakt geleverd.

prima verzorging ver

mooie kaarten.. milieu bewust...

prettig bedrijf .. waar ik graag bestel...

Verrassende collectie kaarten

Mijn eerste ervaring met Muller wenskaarten was zeer positief. Mooie collectie kaarten. Makkelijk besteld en snel geregeld.

Ruime keuze, correct bestelproces en snelle levering.

Mooie kaarten snelle levering

2 mooie popup kaarten besteld voor valentijn en verjaardag Heel mooi en apart Dit is weer is wat specialer als een standaard kaart Een aanrader !!

Heel erg tevreden!

De mooie kaarten voldeden geheel naar mijn wens! Goed verpakt opgestuurd! Zal hier zeker nog meer bestellen!

Snelle service!

Snelle service! Goed verpakt.

Mooie kaarten en goede service.

Leuke unieke en mooie kaarten. Niet duur en goede service.

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK