Filter

uitstekend en snel bezorgd

Goede en ruime keus

Geweldige 3 d kaarten

Mooie collectie 3D,schommelkaarten,pop up etc Zijn allemaal onder de indruk als ze zo’n kaart krijgen!

Mmooie wenskaartwn en vlotte bediening

Voor het eerst, maar zeker niet het laatst.

Ruime keuze, snel geleverd en goed verpakt. Ziet er allemaal goed verzorgd uit.

Duidelijke website, makkelijk bestellen

Mooie producten + goede service!

Prachtige kaarten en uitstekende service. Ik ga hier zeer zeker vaker een bestelling plaatsen!

Snelle goede service

Ik bestel al jaren met tussenpozen hier mijn kaarten.Altijd keurig verzorgd en snelle levering!

Ze doen wat ze beloven.

De bestelling werd keurig op de beloofde dag geleverd, kaarten zaten in een speciale envelop en waren hierdoor niet beschadigd.

Keurig netjes gedaan ben zeer tevreden vr gr Df

De bestelling verliep zoals toegezegd. De kaarten waren precies zoals verwacht, op 1 na. Deze had een A4 formaat, dat had ik over het hoofd gezien. Maar kan gebruikt worden. (De doos met kaarten was wel wat groot voor mijn brievenbus)

Prima, leuke kaarten, snelle bezorging.

Prima, leuke kaarten, snelle bezorging.

Ik bestel regelmatig kaarten, zodra mijn voorraad slinkt zoek ik weer nieuwe kaarten uit. Wat ik miste was een selectie Paaskaarten.

Heel goed, 5 sterren

De kaarten zijn precies zoals ik gehoopt hebt. Alles zat goed verpakt en er zat nog een mooie kaart bij voor mezelf. Een cadeautje om te ontvangen. Dankjewel!

Prima service!

Snelle levering, goede service. Ik zou wel wat meer grote A4 formaat kaarten willen zien. Ik vermoed veel bedrijven jullie gebruiken, en wij hebben altijd behoefte aan grotere kaarten waar meer mensen iets in kunnen schrijven,

Prachtige kaarten en netjes bezorgd

Erg tevreden

Mooie , originele kaarten. Vlotte levering

Mooie kaarten

Mooie kaarten, keurig verpakt. Waren ook alle 4 goed te beschrijven. Ik zou deze winkel aanraden.

Prachtige kaarten en stationary

Ontzettend mooie collectie kaarten, bekende ontwerpers en veel keuze. Ook de stationary is prachtig. Makkelijk besteld, snel geleverd. Top!

Verkeerd bezorgd

Mijn pakje is op een verkeerd adres bezorgd. Het was heel fijn dat de man die het in de brievenbus vond, zo aardig was om het mij te brengen anders had ik het nooit gekregen. En ik kan natuurlijk niet bewijzen dat het niet bij mij bezorgd is. Ik snap wel dat de verzender hier niet schuldig aan is maar misschien kunnen ze een andere bezorgdienst kiezen

Leuke kaarten en prima service

Kaarten voor elke gelegenheid, vriendelijke prijzen en snelle bezorging

Prima, wel lange levertijd

Goed verlopen, levering duurt wat lang voor een webshop

Mooie kaarten

Mooie kaarten, voldoende keuze.

super

Leuke en originele kaarten, snel binnen

zeer tevreden

Mooie kwaliteitskaarten, ruime keuze. Goed verzorgde levering. Aanrader.

Fantastische kaarten en uitstekende service

Heel tevreden en blij

132 Rohofstraat