Filter

Balen

Ik hen de kaarten nog steeds niet ontvangen, wel wordt er in de Post.nl app steeds aangegeven dat ze onderweg zijn. Ik snap dat het door de drukte komt. Ben verder altijd erg blij met jullie kaarten

Als het ook in een woord mag......Super

Mooie en leuke collectie kaarten....snelle levering.

Prachtige kaarten,makkelijk bestellen en betalen, op tijd binnen

Duidelijke voorbeelden. Kaarten uitgezocht en besteld. makkelijk betalen via Ideal. Bestelling snel in huis. Prachtige kaarten en goede prijs kwaliteit verhouding!

Ik heb helaas nog niets binnen

Nog niets binnen

Tevreden

Prima wenskaarten en goede verzorging. Jammer dat de levertijd door de post vertraagd is.

Professionele afhandeling en snelle levering

Mooie collectie kaarten.

Razendsnel bezorgd! Goede kwaliteit van de kaarten.

angstig dat de kaarten niet op tijd geleverd maar chapeau helaas niet het aantal bestelde is gelever

zie boven staande

Onbekend

Ik heb mijn kaarten tot op heden niet ontvangen. Hopelijk komen ze nog. Postnl zal het druk hebben. En het heeft voor mij dus niet zoveel zin meer om de kerstkaarten te schrijven en sturen (22.12.2020). Maar ja, dat is niet jullie probleem en fout. Ik hoop dat ik ze nog wel ontvang!

Mooi product, perfecte service

Het was een kleine bestelling maar alleen bij deze leverancier heb ik voldoende keuze en mooie kwaliteit gevonden ! De levering was perfect. Product was goed beschermd en op tijd geleverd. Hartelijk dank

Van bestelling tot ontvangst alles prima

Goed en snel geleverd

Op mijn gemak kaarten uitgezocht,besteld en snel in huis. Wat wil een mens nog meer.

Super service

Snel, keurig.

Jammer bestelling nog niet ontvangen

Mijn bestelling nog niet ontvangen kan de kaarten beter niet meer versturen misschien hadden jullie beter geen brievenbuspakket van kunnen maken maar gewoon pakketpost

Klacht keurig afgehandeld.

In eerste instantie was ik teleurgesteld dat mijn bestelling na twee weken nog niet was bezorgd. Bleek bij de verzending zoek geraakt te zijn. Mullerwenskaarten heeft dit netjes en snel geregeld.

Ik had voor me vriend in Rusland een 3 d kerstkaart verzonden echt geweldig en apart

Prima kaarten en snelle bezorging

Bij een aantal kaarten plakte de envelop niet en moest ik met Prit stift dichtplakken. Misschien voortaan beter zelfklevende enveloppen ?

Snelle bezorging, goede kwaliteit.

Heel goed!

Prachtig kerst popup kaarten

De kaarten zijn van perfecte kwaliteit en zeer goed verpakt aangekomen!

Prachtig!

Zeker voor bijzondere kaarten een mooie collectie. Vooral 3D kaarten zijn buitengewoon exclusief. Voor herhaling vatbaar.

enorm veel keus

Muller kaarten heeft een erg groot assortiment en hele mooie en aparte kaarten. Voor elke smaak wat!

ok

prima afgeleverd en leverings info ok. iets later dan verwacht ontvangen, maar dat ligt waarschijnlijk aan de franse post, die maar enkele dagen per week levert.

Mooie kaarten

Keuze uit mooie kaarten, niet te duur, en snelle levering

prachtig verzorgde kaarten en goede service

goede service, correcte behandeling

Snel, correct en tijdig

Snelle reactie, vriendelijke mensen, duidelijke communicatie. Kwaliteit van de producten goed. Kortom zeer tevreden over de totale afhandeling van het bestelproces, tot levering.

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK