mijn kleindochter was er erg blij mee

alles is goed gegaan

Retour trekt op niks

Een zeer slechte manier van retour je moet zelf een punt zien te vinden van DHL waar ze een retourlabel voor u willen aanmaken omdat de feestwinkel zelf geen met barcode wil aanmaken, zeer onprofessioneel NOOIT MEER!!

DHL deed lang over de bezorging.

De spullen zijn te laat bezorgd. Speciaal besteld voor een event. DHL gaf geen informatie tussendoor. Erg jammer..

Snelle levering en product voldeed

Latex feest masker was van degelijke kwaliteit en wordt snel geleverd. Goede ervaring en kan andere deze site aanbevelen.

netjes snel geleverd!

Mijn zoon zocht nog een hoed voor bij zijn pak en was makkelijk te vinden en te bestellen

Altijd tevreden !

Er is steeds een grote keuze, ik vind hier meestal wat ik zoek. Website is duidelijk. Bestellen gaat vlot, zo ook het verzenden en leveren. Ik ben zeer tevreden :-)

Snel en netjes

Eenvoudig te bestellen en vlugge afhandeling

De levering is supersnel. Bij mij ging er even iets mis. Maar de dame van het feestbeest die heeft hemel en aarde bewogen om mijn pakketje op tijd geleverd te krijgen. Op het nippertje heb ik mn pakketje ontvangen en was ik ontzorgt..

Mooie spullen

Slechte kwaliteit

Ik heb diverse lawaaimakers besteld en ontvangen. Deze waren bedoeld om te gebruiken bij een kampioenswedstrijd. Fluitjes gaven geen geluid en de houten ratel vloog binnen 5 minuten van het handvat af. Gelukkig is er niemand gewond geraakt

Leuke ketting

Kunnen ze niet wat meer dingen te koop aanbieden?

Producten en levering in orde

Producten en levering in orde

correcte en vlugge levering

in de namiddag besteld en 's anderendaags geleverd door b post Goede en snelle service

Snel ontvangen

Duidelijk en goed

Goede keus producten, levering zoals aangegeven.

Heel snelle levering voor heel leuke producten

Op alle gebied TO Op!!!!

zeer snelle service

Heb iets terug gestuurd en dit is onmiddellijk in orde gebracht! Waarvoor dank!

Snelle levering. Goede communicatie!

Spullen snel geleverd. Helemaal prima!!!

Teleurgesteld

Had een hemd besteld.erwas een fout aan. Werd niet vervangen eerst een ander kopen en dan geld terug van hemd met fout aan.geen tijd meer om ander te bestellen dus zonder hemd dat we graag hadden gehad naar het feest.

Het product is exact zoals op de foto

Keurige levering.

Producten zoals verwacht en op de afgesproken dag geleverd.

Snel en vriendelijk

De levering was snel en goed. Helaas een probleem met het artikel maar dat is goed opgelost.

leuke items

ik heb leuke items ontvangen. ze hebben de avond een extra highlight gegeven

Het fijt dat het product kan afwijken van de foto zonder een foto van de mogenlijke afwijking

Enorm slecht, behoorlijke verzend kosten, afwijkende producten zonder dat er word laten zien naar wat het kan afwijken. Het product gaat ook snel kapot. Geen aanrader!

Goede, snelle srevice.

Prima product en snelle levering.

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis