Duidelijke site en mooie orijzen

Geen idee

Geen idee

Super duidelijke website,zeer snelle levering,en dan ook nog mooi product

Zie hierboven,daar zie ,super tevreden,ga ik zeker vaker bestellen

Helemaal tevreden

Goede en nette bezorging. Geleverd zoals afgesproken

Snelle service, artikelen exact volgens beschrijving

Snelle service, artikelen exact volgens beschrijving

website heeft wat werk nodig

ik vond het leveren en de financiele afhandeling omdat 1 artikel niet beschikbaar was echt super gedaan! maar de website kan wel wat updates gebruiken. ik was op zoek naar een pruik en iedere keer dat ik er 1 aanklikte en terug wilde gaan moest ik weer helemaal aan het begin van de pruiken beginnen, dus weer naar beneden scrollen en kijken waar je bent en dan pas weer verder kijken. klik je er weer eentje aan om de details te zien en een beter beeld te krijgen, dan moest ik weer helemaal van het begin af beginnen. dat is erg irritant en ik kan me voorstellen dat mensen hierdoor afhaken. ook steekwoorden pakt de website niet goed in de zoekopdracht. ik vind het aanbod wel prima.

Mooie carnavals hoeden

De hoeden zijn van goede kwaliteit en zijn mooi

Snelle levering! Mooie kwaliteit.

Keurige snelle levering

Mooie snelle levering

Goede en snelle levering

Mooie en goede kwaliteit.

vlugge en perfecte levering

top

Snelle levering maat klopt niet

Super snelle levering, maat klopte niet dus kleiner artikel besteld en grotere maat retour , jammer dat retourneren 10 euro kost en er geen retoursticker bij het artikel zit.

Super snelle service!

Het ging heel snel en werd direct de volgende dag geleverd.

Top!!zeer tevreden!

1 woord!schitterend..ik ben van aals, dé carnavalsstad en ik vind meer op jullie site dan in onze eigen stad!

Ik ben altijd heel tevreden

Op tijd levering en een fijne duidelijke website

Nu al diverse malen iets besteld bij Feestbeest. Goede service en zeer nette en vriendelijke behandeling als je ze belt. Dus voor een feest moet je bij Feestbeest zijn.

Slechte service en producten komen niet op tijd aan als afgesproken.

Slechte service en producten komen niet op tijd aan als afgesproken.

Alles snel en in goede orde ontvangen.

Goederen zouden eerst na een week bezorgd worden maar na een belletje waren ze de volgende dag op hun bestemming.

Fijne ervaring

De producten in de webshop zijn aangenaam geprijst. Bij het invullen van het bezorgadres had ik een fout gemaakt. Na een mailtje snel reactie en was alles snel opgelost.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snelle levering Vriendelijk personeel aan de telefoon

Heel tevreden van de klantenservice!

Goede en snelle levering

De haarbanden waren erg snel geleverd. Het enige minpunt was dat het in een te grote doos met veel verpakkingsmateriaal zat. Maar als je ziet hoe bezorgers met pakketjes omgaan, is dat misschien wel gewoon nodig om het heel aan te laten komen. Prima service dus voor herhaling vatbaar.

Ben een tevreden klant

Heb voor het eerst bij jullie gekocht en dit is voor herhaling vatbaar. Het bestelde product is van goede kwaliteit en de tijd van bezorgen was ook fijn kortom ..... ik ben super tevreden.

Prima en snel geleverd

Prima produkten en snel geleverd prijs kwaliteit verhouding ook in orde

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis