Heerlijk

Heerlijke kaas, goed verpakt. In 1 woord heerlijk!

Altijd op tijd en de kaas zorgvuldig verpakt Alles zoals het hoort

Heerlijke kaas!

Het pakket met mijn duo kaas wordt altijd op tijd en netjes verzorgd gebracht!

Alle bestellingen zijn keurig verzorgd toegestuurd.

Bestellingen worden snel verwerkt. We worden goed op de hoogte gehouden van wanneer het pakket aankomt. Alles is netjes verpakt en de kwaliteit is goed.

Goede kwaliteit en goed verpakt

Goede kwaliteit en goed verpakt

De service en product zijn fantasties.

De kaas die je besteld is altijd van zeer goede kwaliteit.En de verzending is altijd zeer snel en goed.

Kwaliteit

Goede kwaliteit. Goed verpakt. Goede keuzemogelijkheid diverse soorten kaas. Door goede vacuümverpakking lang houdbaar waardoor je meerdere pakketten kunt bestellen.

UItstekende kwaliteit

De kaas is iedere keer lekker en uiterlijk twee daageen naar de bestelling tuis

Gewoon weer goed

Bestelling overzichtelijk

Alleen jammer dat post.nl niet mee werkt aan levering dinsdag besteld nu donderdag nog niet binnen maar vinden het goed verpakt en de kaas is super Ps mag wel beetje goedkoper

Heel lekkere kaas.

Heel lekkere kaas en je moet er niet voor buiten komen. Je kijkt op de site wat je nodig hebt en besteld meteen en de rest wordt door hun gedaan. De bestelling komt er altijd aan dankzij Post NL. Gewoon weg top.

heerlijke kaas en altijd snel geleverd~

Al heel lang online klant en erg tevreden!

Good service and good product

I am a returning customer as I find the service good as well as the cheeses :) I would love to see more variaty, including fresh Italian cheses. Maybe food for thoughts to enlarge your selection :)

Prima ervaring

Ik bestel elke mijn kaas en dat gaat uitstekend dank hiervoor

Gewoon heerlijke kaas

Was benieuwd naar de prijs en kwaliteit van de kaas! Heerlijke oude kaas! Beantwoordde aan de verwachtingen!

Zoals altijd...kwaliteit

Ennn snel en vakkundig verpakt en verzonden.

superlekkere kaas

hele lekkere kaas goed verpakt en verzonden mijn complimenten

geweldig

veel keus snelle levering en zeker zo belangrijk heel erg lekker

Smakelijke kaas en binnen no time in huis.

De kaas is gewoon goed..

Goede service, snelle levering en smakelijke kaas.

Ik had een bestelling geplaatst. Per ongeluk het factuur en bezorgadres omgedraaid. Nadat ik er een mailtje achteraan had gestuurd ben ik vrij vlot gebeld om even de bestelling door te nemen. Ze hebben het omgedraaid en ervoor gezorgd dat het alsnog goed kwam. De dame aan de telefoon was erg vriendelijk en ik vond het heel attent van het bedrijf dat ze zo vlot reageerden.

Goede Kaas

Goede keus op webshop en redelijk geprijsd en snel bezorgd.

Zeer vlotte verzending

prima!

Goede producten, snelle levering.

Heel lekkere kaas.

Heel lekkere kaas. Je hoeft er niet voor buiten te komen om deze lekkere kaas te verkrijgen . Je hoeft alleen maar te bestellen en hij word aan huis geleverd, wat moet je nog meer hebben. Dit is top.

Ben zeer tevreden

Ben tevreden erg lekker de kaas en zeer goede service.

Barrevoetestraat 10

2011WP Haarlem