Snel en keurig geleverd

Hele lekkere kaas Uitgebreide keuze Simpel besteld en snel geleverd

Goede kwaliteit kaas snel geleverd

Ik ben tevreden over de kwaliteit.

Heerlijke producten en snelle levering.

Lekkere kaas

De kaas die wij eten is de duo oud en is heerlijk! De verzending is erg netjes en altijd genoeg inpakpapier!

Goede en snelle service

Zoals iedere keer helemaal top!

Ik bestel hier al sinds jaar en dag Parmezaan en Pecorino kaas en ben nog nooit teleurgesteld.

Heerlijke kaas en snel bezorgd!

Kees Kaas vind ik erg lekker. Ik bestel deze nu online, omdat AH het niet meer verkoopt!! De Plus trouwens ook niet, dit is erg teleurstellend, zeker gezien het feit dat het beter is voor hartpatiënten!

Snelle en correcte leveringen

Lekkere kaas voor een redelijke prijs

Heerlijk

Lekkere smaak snelle levering

De kaas is zo lekker En zo goed verpakt. Niets dan hulde

Super kaas!

Fantastisch sortering heerlijke kazen. Wat ik wel jammer vind, je kunt opmerkingen plaatsen bij je bestelling maar naar mijn idee worden die niet tot nauwelijks gelezen. Ik heb nl. al meerdere keren het verzoek neergelegd voor blokstuk of platte stukken maar dat is tot op heden niet gelukt, omdat het bij de wat oudere kazen haast ondoenlijk is om de korst te verwijderen. En ik snap dat iedereen graag de blokstukken wil maar als ik meerdere stukken bestel zou een aantal daarvan wel heel fijn zijn en anders een terugkoppeling op de opmerkingen zou misschien toch wel fijn zijn.

Hygiëne klopt, beschrijving klopt.

Snel en.volgens afspraak.

Verzorgde en kwaliteitsvolle bestelling en na één dag al geleverd in Belgie

Voor herhaling vatbaar.

Tip top in orde

Lekkere kaas en degelijke verzending, wat wenst een mens meer

Zeeeer tevreden super heerlijke kaassoorten. Goede snelle service. GODS ZEGEN

Heerlijke kaas maar...

Heerlijke kaas maar helaas klantenservice slecht bereikbaar. Ook voor 14.00 besteld zelfde dag verzonden klopt niet meer.

Meer dan uitstekend

We smullen alweer van plm 12kg kaas

Gewoon goed

Snelle levering en netjes verpakt. Klantenservice is vriendelijk en correct.

Fantasties

Als je kaas besteld bij delekkerstekaas is het product dezelfde dag onderweg.In mijn geval de kaas is 4 dagen later in Ierland.En de kwaliteit of de kaas is fantasties en voor een zeer goede prijs.Dit is de beste winkel om kaas te bestellen.

goede en uitgebreide producten, perfecte service

Al jaren mijn leverancier van kaas, ik hou vooral van speciale kazen.

Bijzonder lekkere kaas

Heerlijke kaassoorten en leuke aanbiedingen. Vlotte levering.

Goede kwaliteit, vlotte afhandeling

Een kleinigheid: ik heb het kaaspapier niet nodig. Dat vermeld ik bij elke bestelling. Toch tref ik elke keer weer een voorraad aan.

De lekkerste kaas voor een messcherpe prijs

De lekkerste kaas voor een messcherpe prijs. Goed verpakt daarom lang houdbaar. Enorme keuze, snelle verzending. Dat smaakt naar meer!

Prima, goede kaas, correct Geleiers, probleemloze bestelling

Zie boven

Heerlijke kaas

Heerlijke kaas voor op brood of uit het vuistje.

Barrevoetestraat 10

2011WP Haarlem