Heerlijke kaas

Heerlijke kaas , voor een redelijke prijs. Een uitstekende klantenservice en altijd snel geleverd.

Makkelijke site

Snelle levering en lekkere kaas. Hebben de kaas altijd snel in huis

Heerlijke kaas

Regelmatig bestel ik kaas vanuit het buitenland en het komt altijd goed aan. De klantenservice is goed bereikbaar voor vragen. De kaas is van hoge kwaliteit en ik en mijn gezin genieten er elke dag van.

Zeer goed.

Lekkere kaas, mooie pakketten, mooie aanbiedingen, vaak een onsje meer, goed verpakt met duidelijke beschrijving en houdbaarheidsdatum, snelle bezorging. Kortom: top!

Mijn kennissen uit Slowakije stuur elk jaar kaas op mooi pakket uitgezocht en levering was snel uitgevoerd toppie

Alle Käsesorten sind sehr gut und schmecken fantastisch lecker. Schnelle Lieferung auch nach Deutschland .

Kado gegeven, mijn man was er heel blij mee

Prima levering en snel!

Bestal al jaren op deze wijze. Prima!

Betrouwbaar besteladres!

Zo nu en dan trakteren we onszelf op de heerlijke kaas van Delekkerstekaas. Meestal omdat we dan ook raclette kaas bestellen, dat we hier in de buurt niet kunnen krijgen.

grandioos

Gewoon erg goed ,dus ik zou zeggen ga zo door .

Heerlijke kaas!

Een goede verzorging en verzending van het pakket! En de de duo kaas is van goede kwaliteit. Alles wordt wel duurder tijdens de inflatie. Maar de duo kazen kunnen wij het nog betalen. Vr Gr Ria Ransijn de Veen

Heerlijke kaas die nog betaalbaar is!

Verschillende keren heb ik kaas besteld en telkens tot volle tevredenheid. Ook toen het vorige zomer zo extreem warm was, werd alles,in tempex koelbox met een koelelement erin, keurig verpakt geleverd. Ook de heerlijke potjes met dip zijn zeker de moeite waard. Heerlijke kaas, goede prijs, keurig verpakt en snelle levering. Absoluut 5 sterren waard!

Op tijd en snel

Goed product

Wij bestellen al jaren onze parmezaanse kaas hier. Goede en snelle service, netjes verpakt, lekkere kaas.

Altijd snelle levering

Prima , smaakvolle kaas. Netjes verpakt en makkelijk online te bestellen

goede lekkere betaalbare kaas

goede service

Geen enkel probleem bij bestellen Alles zeer duidelijk

Alles wat beloofd is nagekomen. Toppy.

Kaas zoals kaas hoort te zijn

Heerlijke echte verse kaas direct aan huis geleverd

Heerlijke boerenkaas,we kunnen niet meer zonder,wat een verschil met de supermarkt..voor herhaling vatbaar en snel geleverd!

Heel goed.

Makkelijk besteld, snel geleverd zelfs tussen de drukste tijd van het jaar door. Als ik nog een keer online kaas bestel, zal dat hier zijn. De kaas beviel ook heel goed bij de gasten.

Fantastische kaaswinkel

Ik koop al enkele jaren tot volle tevredenheid heerlijke kaas hier. Ga zo door!

Voor herhaling vatbaar

Vanwege tijdgebrek online naar kazen gaan zoeken voor onze Zwitserse kaasfondue. Snel geleverd en het was heerlijk!!

Heerlijk

Heerlijke schapenkaas!!! Zacht van smaak en doordat we door koemelkallergie geen koeienkaas mogen is de schapenkaas echt een kaas wat je daarvoor in de plaats kan doen omdat het wel iets anders smaakt maar we vinden t echt te doen!

Goed, snel en kwaliteit

Goede ervaring ket de kwaliteit en verzending

Barrevoetestraat 10

2011WP Haarlem