Alles goed verpakt en keurig op tijd bezorgd

'Kees'kaas is bijna nergens te koop. Ik bestel een aantal stukken bij Delekkerstekaas.nl. Vanwege de gesealde verpakking is de kaas zeker een maand prima houdbaar buiten de koelkast.Eenmaal aangebroken wel in de koelkast bewaren. Deze kaas is veel minder vet en vanwege de toevoeging van zonnebloemolie erg goed voor een minder cholesterolrijk dieet.

Goed geregeld

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Uit de kunst

Altijd netjes en op tijd

Kaas zoals kaas moet zijn

Een heerlijke boerenkaas,beetje pittig op de tong,enorm smaakvol

Heerlijke kazen

heel plezierig om de kaas via mail te kunnen bestellen. De kazen zijn echt heerlijk. De laatste bestelling was ik erven overtuigd, dat ik meer 30+ kazen zou krijgen . Voor m.n partner haf ik ook een pakket en die as zoals verwacht, maar voor mij waren er twee en, een geitenkaas 50%, Allemaal heerlijk, maar ik had het deze keer anders verwacht.

Verrukkulluk! ;-)

Wij vinden de kazen van delekkerstekaas.nl vaak nèt even aparter en daardoor bevallen ze ons zeer. Zorgvuldige verpakking en verzending. Van harte aanbevolen!

Heerlijke kaas, fijne winkel en lief personeel.

Positieve ervaring.

prettige ervaring

snelle levering, prima verzorgd. jammer dat het gewicht net niet klopt.

Prima kwaliteit en vlotte levering

Tot nu toe zeer tevreden

altijd prima levering

al jaren bestel ik hier. Smakelijke kaas. met een zeer correcte levering

Heerlijke kaas en top bezorging

Gewoon prima.

Goed en lekkere kaas

Goed en snel, keurig gekoeld verpakt, en binnen 24 uur bezorgd na bestelling! Super!

Altijd uitstekend verzorgd afgeleverd

Heel tevreden

Heerlijke kaas

Dit is de eerste keer dat ik hier kaas bestelde. Het ging gelijk mis met de betaling. Maar binnen 5 minuten was het geregeld. Binnen 2 dagen bezorgd en de kaas is heerlijk. Ook het gewicht perfect. Dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt. Dus echt een top ervaring.

Heerlijke kaas, snelle levering, goed verpakt, in een woord, SUPER!!!

Lekkere Kaas

Lekkere kaas en goed verzorgd verzonden

Heerlijke kaas

Op tijd geleverd, mooi verpakt, prima kwaliteit kaas.

Heerlijke kaas voor een eerlijke prijs!

Wel een opmerking, de laatste 2 x was de levering wel later dan voorheen.

een Tevreden klant!

het bevalt mij Uitstekend om bij jullie mijn kaas te kopen!

Prima kaas, redelijke prijzen, MAAR...

bij elke bestelling schrijf ik bij de opmerkingen dat we GEEN PAPIER nodig hebben en u stuurt het elke keer tóch... ik heb nu tientellen, misschien wel 100 vellen in voorraad. Zond. En milieuonvriendelijk.

Beste kaas is Graafstroomkaas!

Ik kocht deze kaas altijd aan de andere kant van het land in een kaartautomaat, maar heb nu de online verkoop ontdekt. Kaas werd keurig verpakt verzonden. Erg blij mee, ik ga vaker bestellen!

Goede kaas net als in de winkel

Mooi verpakt en snel geleverd

Altijd super geregeld snel in huis maar vooral de Graafstroom kaas super lekker.

Heerlijke kaas

Veel keus in verschillende kazen. Goed verpakt. Snelle levering.

Vlugge verzending toppie

Barrevoetestraat 10