Snelle levering en lekkere kaas

voldoende keuze, lekkere kaas en nog een zeer snel geleverd.

Betrouwbaar

Goede organisatie in verpakking en smaak .

geen

GOEDE KWALITEIT

Keurige verpakking. Kaas inpakpapier nadat het uit het plastic is gehaald. Snelle levering.

tipp top

lekkere Kaas aan en goede prijs

uitstekend bedrijf

kaas, altijd goed verpakt.ruim assortiment. leuke aanbiedingen. lang houdbaar zeker handig als je 5 stukken kaas tegelijk besteld. keurig op tijd geleverd. bijgeleverde papiervellen blijven ook in de koelkast goed. een zeer tevreden klant.

Heerlijke kaas 1e bestelling.maar er zullen er meer volgen

Snelle levering Goed vacuüm verpakt

Prima service en uitmuntende kwaliteit

Prima service en uitmuntende kwaliteit

Altijd goed

Snelle levering en goede producten

Heerlijke Kaas en snelle levering!

Wij bestellen de 2 kg. oude kaas. Deze is echt heerlijk!

Perfecte smaak

Verschillende soorten met een perfecte smaak. Prima levering en goede verpakkingsmethode.

Super service en lekkere kaas!

Door de lekkerste kaas kan ik ook in Duitsland genieten van heerlijke Hollandse Kaas. Heerlijk!

altijd goed

Snelle en accurate levering, lekkere kaas.

Mooie site en goede service

Ze hebben vele lekkere smaken .en bezorging is stelen netjes

Ik ben zeer tevreden

Na het bestellen een vlotte, betrouwbare bestelling.

Ik raad aan

Ik raad aan Zeer snelle levering.Goed verpakt in een vacuümzaken en in koelbox en ook erg lekker en aparte kazen.

levering niet binnen de aangegeven levertijd.

Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden. 3 dagen later, de bestelling is nog steeds niet verzonden, zonder bericht van vertraging / levering problemen.

slechte service!!!

mijn bestelling is 7 dagen onderweg de 7e dag is mijn pakket geleverd na veel mailverkeer ik ga de kaas niet meer consumeren ligt in de kliko jammer dat er geen passende oplossing is geboden via de lekkerste kaas deze winkel had al lang een nieuwe zending naar ons moeten opsturen maar geen 7 dagen afwachten heel jammer want de kaas in het verleden was wel lekker dat moet wel gezegd worden maar ik ga de kaas wel kopen in de toekomst bij een kaasboer. niet meer bij de lekkerste kaas

De lekkerste kaas.

De Lekkerste Kaas is een fantastische webshop! De kazen zijn absoluut heerlijk en worden altijd netjes en op tijd afgeleverd bij ons in Bulgarije. Het assortiment is divers en de kwaliteit is uitstekend. Een aanrader voor elke kaasliefhebber!

Fantastisch lekkere kaas

Je kaas online bestellen? Tuurlijk, gewoon doen! Overheerlijke kaas waar het hele gezin blij van wordt. Keurig verpakt. Lang houdbaar en super lekker.

Heerlijke kaas

De stukken kaas waren groter/ zwaarder dan verwacht. Zeer goede kwaliteit! Goed verpakt.

Gewoonlekkere kaas

Snelle levering ,goed verpakt,en lekker

Snelle fijne levering van heerlijke kaas.

Fijne website Snelle levering Bovenal heerlijke kaas

Barrevoetestraat 10