Snelle en vriendelijke service. Lekkere kaas!

Sneel de leekerste kass thuis

Ik bestel altijd 3 stukken italiaanse kaas, heerlijk Altijd snel en netjes geleverd met extra kaas inpakpapier Goede snelle service , houden zo. Dank Bert

Altijd een feestje!

Heerlijke kaas. Wat wel jammer is, ik heb al meerdere keten bij de opmerking gevraagd of het mogelijk is om er een of twee blokstukjes bij te krijgen om blokjes van te maken, maar helaas. Ik bestel meestal ca. 6 stukken en ik snap best dat iedereen dat misschien graag wil, maar een of twee dat moet toch niet heel moeilijk zijn. Ik wacht volgende keer weer af. Dat is mij enige aan-/opmerking verder TOP!!!!

Goede verzorgde kaas!

De kaas die wij krijgen is goed van kwaliteit en het verzenden ziet er altijd keurig uit. Dank jullie wel!

Prima kaas

Prima kaas, goed verpakt en snel geleverd,

Heerlijke kaas en snel geleverd.

Duidelijke website, goede prijs kwaliteit en fijn ook dat er papier mee wordt gestuurd waar de kaas goed in blijft. Hoeft nooit iets weg te gooien. Laatste stukje raspen voor bijvoorbeeld pasta.

Lekkere Kaas, en snelle levering

Goede Service, Lekkere Kaas, Goed vacuüm verpakt, en snelle Levering! Ga zo door!

top

Goede en snelle service en vooral lekkere kaas.

Fijne (online) winkel. Lost problemen netjes op.

Er was een probleem met de levering. Deze hebben ze prima opgelost.

Super !!

Snelle levering, zelfs in Zweden. Goed verpakt.

Zeer schappelijke prijzen en keurig op tijd geleverd

de lekkerste kaas.

Kwaliteit kaas. Goede levering. De levering op zich kan beter maar dat ligt aan PostNL. Verder ben ik een tevreden klant.

Ontvanger was blij

Lekkere kaas en hoede service.

Altijd lekkere kaas. Goede service en snelle levering.

Heerlijke kaas, goede service en snelle levering

Heerlijke kaas, goede service en snelle levering

Heerlijke kaas voor een eerlijke prijs!

Snelle bezorging, goed verpakt en het product heeft een prima smaak! Top dus!!

De lekkerste kaas

Een aantal jaren geleden van mijn achterbuurvrouw een stuk Graafstroom kaas cadeau gekregen. Sindsdien ben ik verkocht. Ik wil alleen nog maar deze kaas. Het is voor mij de lekkerste kaas.

Top bedrijf

Snelle levering en heerlijke kazen

altijd nette levering

Bestellen hier al jaren. (vrnl . 30+kaas) . De kaas is van smaak prima . De levering is direct en keurig verpakt . Zal nog vaak hier een bestelling plaatsen .

Grote keus prima kaas

De kaas is uitstekend, grote keus en goed verpakt en snel bezorgd.

Heerlijke kaas

De kaas is altijd super vers , goed verpakt en snel geleverd. Ook fijn is het kaaspapier wat erbij geleverd wordt.

Altijd goed

Snelle levering. Goede producten

redelijk

2 soorten kaas besteld. Kaas van de boerderij belegen 50+ Deze vond ik veel te zout. Ook de jong belegen van de boerderij. Dit was een goede kaas.

snelle leverimg

Topbedrijf

Heerlijke kaas, snelle en keurige levering, prima afhandeling bij vragen.

Barrevoetestraat 10

2011WP Haarlem