Snelle levering en mooie kwaliteit

Fijne klantervaring, van bestelling , product en communicatie.

Leuk en mooie kwaliteit

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Matig geborduurd

Helaas niet tevreden met het borduursel op een knuffel van Dikkie Dik. Zeker een leuk idee voor een kraamcadeau maar de uitvoering is minder. Borduursel is dwars door de achterzijde gestikt, waardoor deze op de achterkant te zien is en de voor- en achterkant aan elkaar vast zitten… minpunten…

Klacht gemeld en werd meteen goed en duidelijk afgehandeld.

Mijn bestelling van een konijn met geborduurde naam is in 1 dag geleverd, prima kwaliteit en keurig geborduurd

Badjasje met naam besteld, snelle levering, mooie kwaliteit

Mooi product met naam

Leuk voor kraam kado Jammer dat je dit niet rechtstreeks naar kado adres kan sturen!

Super snelle service

Fijn contact gehad nadat een kleur badjasje niet leverbaar was. Super snelle service en heel mooi resultaat. Perfecte kraam of verjaardagscadeau.

snel ontvangen

leuk kadootje, maar helaas zat mijn opgegeven tekst voor het kaartje er niet bij. En dat is jammer

Contacten n.a.v. mijn bestelling uitstekend.

Wat ik wenste te bestellen klopte niet geheel n.a.v. de website. De te leveren kleuren en mijn gewenste kleuren. Na wat contact, uiteindelijk keuze gemaakt. Verdere levering prima verlopen.

Ik heb al jaren ervaring met geborduurde kadootjes. Eerst nog id winkel in Wezep. Ben toen verhuisd en de winkel was na corona minder. Gelukkig is de service altijd perfect ook nu via post.

Hele mooie knuffel

De knuffel is heel zacht en mooi van kleur. Ik ben heel blij met deze aankoop.

Supergoed, snel en goed te bereiken via WhatsApp

Snel overleg toen de levering wat later zou gaan komen Nog keus om af te bestellen Maar alles keurig op tijd Handdoeken zien er mooi uit

Snelle levering, altijd erg tevreden!

Al meerdere keren wat besteld met naam. Bestelling wordt altijd erg snel geleverd! Voor herhaling vatbaar

geweldig

product niet leverbaar binnen paar dagen toch binnen gekregen na wens zo fijn

Goede service en netjes

Goede service en netjes verpakt

Verpakking

Het konijntje met naam erop geborduurd was niet netjes verpakt. Een aparte verpakking zou toch vanzelfsprekend zijn voordat het in de verpakking van de post gaat.. Een deel aan de bovenkant was open. Het is dat ik er een naam op heb laten borduren anders lijkt het erop dat het van de kringloop komt. En zo goedkoop is het toch ook niet.

Goed product snelle levering

Ik wilde een gepersonaliseerde haas bestellen. De keuze is ruim, lettertype goede keuze een erg duidelijke instructies. Fijn snel geleverd. Ik bestel hier zeker opnieuw!!

Mooie en degelijke kwaliteit badjas voor kleindochter. Mooi geborduurd. Snel lle verzending. Ik ben

Goed produkt voor een goede prijs.

Uitstekende service

Echt supersnel geregeld en keurig op tijd geleverd.

Ik heb twee keer badjas gekocht (1 tot 3 jaar) 2 en een half jaar geleden en nu (4 tot 6 jaar) beide voor mijn kleindochter met naam en ze zijn geweldig. Echt een aanrader.

Geweldig!!

Heb 2x een konijn met naam en geboortedatum besteld. Ontzettend lief en zacht! De tweede wilde ik geborduurd hebben maar doordat ik het niet goed had gezien dacht ik dat cijfers niet geborduurd konden worden, appje gestuurd en snel kreeg ik al bericht terug, kon wel, en de volgende dag werd het konijn al gebracht!! Heel fijn contact ook via de app! Zal niet het laatste zijn wat ik daar bestel!

Goed product

Ik heb een happy Horse konijn met de naam en geboortedatum geborduurd besteld als kraamcadeau. Zojuist mogen ontvangen na duidelijke communicatie, precies zoals besteld.

Ik was niet helemaal tevreden over mijn aankoop, maar de service was uitstekend. Joanne heeft me via de app heel goed geholpen en ik mocht een andere knuffel uitkiezen. Erg blij met de vriendelijke en snelle oplossing!

Supermooie keukenschort ontvangen

Ik bestelde een mooie roze geborduurde keukenschort met mijn bedrijfsnaam. De volgende dag werd hij al bezorgd! Super kwaliteit en erg mooi product. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!