Telaat binnengekomen en niet ingepakt

Te laat binnen en betaald om ze te laten inpakken wat niet is gebeurd waardoor ik de badjassen zonder verpakking heb moeten geven. Erg jammer. Volgende x een andere winkel moeten zoeken.

Super mooi happy horse konijn borduurd met naam en datum binnen gekregen. Ook heel snel. Bedankt!

Babybadjasje

Snelle levering,goede kwaliteit

Al diverse keren een kraamkado besteld. Iedere keer met een super mooi resultaat en een super snelle service! Leuk om de kado's te geven

Snel

Prima en veel keuze

Veel keuzes en snelle levering!

Bestel hier regelmatig kraam cadeautjes, altijd een snelle levering en tevreden. Ook kunnen ze je goed helpen met kleuradvies als je een bericht stuurt heb je snel reactie.

Unieke cadeautjes

Mooie cadeaus, uniek en persoonlijk! Makkelijk besteld en snel in huis.

Prima artikel

Het ziet er goed uit.

Bestel al jaren als kraamcadeau een handdoek met naam er op.

Leuke cadeau en snel geleverd.

Snelle en foutloze levering

Zij maken waar wat er beloofd wordt. Voor 13.00 uur bestellen volgende dag levering!

Leuke producten en snelle levering

Leuke producten en snelle levering

prima geregeld

Prachtig product, vlot geregeld en acceptabele prijs

Zijn erg leuk, heel blij mee

Leuk cadeau voor onze klanten

Heel goed en snelle levering

Goede service en snelle handeling. Besteld en volgende dag binnen

Super snelle service!

Zeer snelle levering en reactie op vragen.

netjes verpakt, product ziet er goed uit.

Helemaal leuk en betaalbaar.

Perfecte service

Goeie website, volop keuze. Vlotte levering. En het product (omslagdoek en badjasje met naam erop geborduurd) is prachtig. Kortom: dik tevreden!! Bedankt.

Super snelle levering en goed service

Ik ben zeer tevreden zıals ze beloven voor 13:00 besteld had ik het de volgende dag thuis. Na whatapp contact risico genomen om te bestellen. Badjasjes zijn mooi en precies zoals gewenst. Met een woord TOP!

Product precies zoals omschreven, zeer snelle levering, top!

Betrouwbare kwaliteit

Het bestelproces is eenvoudig en duidelijk. De kwaliteit van de geleverde producten is uitstekend, net zoals de leverbetrouwbaarheid.

Betrokkenheid

Overleg geweest over kleur op oor met goeie tips. Dank.

Ik bestel jaren bij Tilleys!

Zeer tevreden bestel ik een aantal jaar bij Tilleys happy horse knuffels met naam geborduurd. Zowel voor mijn eigen kinderen als kraamcadeau. De afwerking is mooi, de levering snel en na vele malen wassen blijven de knuffels goed! Heb dit keer voor ons derde kindje een knuffeldoekje besteld :)

Super goed geholpen

Bij het maken van de bestelling was iets verkeerd gegaan. Na het versturen van een mail kreeg ik bijna direct een reactie. Ik ben ontzettend blij met de aangeboden oplossing.

Aanrader!

Snelle levering. Borduursel ziet er mooi uit en de knuffel zelf is helemaal geweldig en heerlijk zacht.

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!