Overzichtelijk en royaal in assortiment

Gezellig shoppen en mijn verwachtingen liggen voor t uitzoeken

Wacht nog steeds

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling .vind het best slecht.ook geen mail ontvangen dat het langer kan duren.

De service en snelle reactie zijn goed. En, ze denken mee over de aankoop. Echt een aanrader!

Snel, vriendelijk en netjes

Het schort ziet er netjes uit. Ontvanger was er blij mee. Heb hem dezelde dag kunnen ophalen. Het was feestelijk ingepakt. Vriendelijk aan de telefoon en aan de balie.

Goed contact, overleg

Veel keuze idee om vaker te bestellen, en heel fijn dat jullie doorgeven over dat de kleur niet meer op voorraad was en mij andere kleuren ,de keus gaven ,mooi badjas voor een meisje ,met naam erop geborduurd

Ik werd verrast bij het openen van het pakket

Wauwww wat moooi ik maakte me pakketje open en dacht waaauw wat groot en mooi goede kwaliteit. Dit had ik niet verwacht toen ik het bestelde

Vriendelijk contact en erg behulpzaam (fout in bestelling gemaakt)

Goed en mooie geregeld ,veel keuze hoe en wat je precies wil.

Heel goed snel geleverd

Ben er heel blij mee en is goed kwaliteit en snel geleverd mij zoontje is er blij mee

Makelijk te bestellen en super tevreden met de bestelling en de snelle bezorging

4 knuffels besteld voor me kleinkinderen Met hun namen geborduurd Op de site makkelijk te bestellen in kleur en letter typen

Super tevreden

Het is echt aan te raden. Goede kwaliteit en snelle levering.

Voor al mijn achterneefjes / nichtjes,kleinkinderen laat ik een handdoek met naam borduren inmiddels al 36 x

Snel en goede kwaliteit

Ben zeer tevreden. Snel verzonden, kwaliteit naar tevredenheid. Leuk cadeau idee!

snelle levering, matige kwaliteit badjas

snelle levering, maar matige kwaliteit badjas (dun stofje, losse draadjes).

Super klantgericht!

Had per ongeluk een verkeerde kleur doorgegeven om een naam te borduren. Gelijk een mail hierover gestuurd. Per omgaande een mail gekregen met de mededeling dat het in orde zal worden gemaakt. Top! Kwaliteit en plaid waren uitstekend. Volgende bestelling in aantocht.

Service is hoog

Ondanks dat de zending niet compleet was is dat de andere dag volledig hersteld.

Goed geadviseerd en snel geleverd

Ik heb een vraag gesteld bij de klantenservice en ben goed geadviseerd. En na de bestelling werd het super snel geleverd. Helemaal tevreden!

Snelle en nette bezorging

Netjes ingepakt bezorgd en het stel waar we de cadeaus aan gaven vonden het erg leuk! We hadden voor hun tweeling voor allebei een badjas. Heel leuk om de naam erop te hebben vonden ze.

Mijn enthousiasme is afgenomen

Ik nam een aantal keren een product af. Voorheen super leuk ingepakt maar mijn laatste afname zeer summier. Heel opgepropt in een verpakking. Jammer. Heb het uiteindelijk wel zelf leuk ingepakt. Ik beveel t wel aan omdat de kwaliteit van het materiaal wel aardig is. Maar opnieuw, kijk naar de redenen voor de toekomst.

Fantasies

Mooi product goede service

Ziet er goed uit en er word gedaan wat word gezegd!

Product is prachtig er was wat mis maar is binnen een uur opgelost en opnieuw verzonden zo fijn!

Mooie producten voor een betaalbare prijs

Ik heb hier nu 2x een kadootje voor een bevallen collega besteld en het zijn mooie producten voor een betaalbare prijs. Ook wordt het snel geleverd. Mijn collega's waren er heel blij mee.

Binnen 2 dagen had ik mn bestelling binnen en is er mooi geworden .. super blij..

Iedere keer weer een mooi kraamkado

Al een paar keer handdoek met naam laten borduren. Steeds goede service en mooi kado

Mooie knuffel

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!