Snelle service en mooi product

In de ochtend besteld en de volgende dag werd het op locatie geleverd. Mooi product; de ontvanger was erg blij verrast

Mooi gepersonaliseerd schilderijtje

Mooi gepersonaliseerd schilderijtje, mooie kleuren Mooi lettertype veel keuze uit kleuren, lettertype en samenstelling, een goede en snelle levering.

heel goed

De bestelling werd naar volle tevredenheid bezorgd.

Erg mooi

Mooie handdoeken netjes afgewerkt

Super snelle levering

Makkelijke site. Ze doen wat ze beloven. Super snelle levering. Badjas is precies zoals ik had verwacht.

Alles correct!

Zelfs de bezorging was zoals aangegeven.

Super goed

Super snel en heel mooi.

Supergave knuffel

Snel geleverd, mooi geborduurd, goed product. Het invullen van de adressen lukte me niet goed. Kan misschien verbeterd worden. Mijn neefje is er superblij!

Mooie producten en snelle levering

Inmiddels heb ik al meerdere keren iets besteld bij Tilleys. Divers aanbod aan producten. En altijd snel bezorgd en een goede kwaliteit.

Super leuke kadootjes en snelle levering

Super leuke kadootjes en snelle levering, ook wordt er snel op de whatsapp berichten gereageerd.

Ik had 2 cadeautjes besteld op zondag en een uur na elkaar . Ik had verwacht dat ze allebei op dinsdag werden bezorgd maar de een kwam op dinsdag aan de andere pas op donderdag. Maar het was het wachten meer dan waard. Wauw wat mooi Supermooi Geweldige kwaliteit Heel blij ermee Ik ga zeker vaker bestellen

Goede kwaliteit

Ik heb zo n beer besteld met een shirtje aan met naam. Ontzettend leuk om te geven en te krijgen..mijn nieuwe favoriete winkel als er een baby geboren is

Super leuk kado !!

Super leuk kado en supersnelle levering.

Favoriete knuffel maar welke maat?

Ons zoontje is enorm gehecht aan zijn konijn, om die reden wilde we er één bij bestellen. Echter hebben we tot 2 keer toe de verkeerde maat besteld doordat het onduidelijk is hoe jullie tot de maten 28, 38 etc komen. De eerste keer had ik van oor tot voet gemeten, tweede keer enkel het lijfje. Beide mis dus nu een hele konijnen familie. Inmiddels hebben we de goeie maar het zou helpen als jullie op de site duidelijker maken welke lichaamsdelen van het konijn 28 cm moeten zijn ;-) zeker als het om geborduurde knuffels gaat die we dus niet kunnen ruilen.

Mooi mutje precies zoals afgebeeld.

Goed, Mooi mutje precies zoals afgebeeld

Prachtig tasje (mooier dan ik had verwacht) en hele snelle service

Helaas hebben ze nier de juiste naam geborduurd

Ik heb een konijn besteld met de voornaam in het ene oor en de achternaam op het andere oor. De achternaam is: “van ……..” helaas zijn ze het woordje van vergeten. Ik hoop dat ze een nieuw juist exemplaar opsturen.

Vlotte en snelle levering

Zoals beloofd

Te lang moeten wachten

Ik heb niet 1 dag zoals op de site staat maar 4 dagen moeten wachten op mijn bestelling en dan moet ik er ook nog zelf achter aan bellen als het al klaar is.

Super!!!

Leuke knuffel en snel bezorgd! Top!

Leuke schort, snelle levering

De schorten die we bestelden zijn zoals beschreven/getoond. De levering was enorm snel. Het borduurwerk is netjes. Ws vanwege de wat dunne stof is het borduursel aan de achterzijde verstevigd met witte stof. Dat zou ik vermelden bij de bestelling: als je de schoort ook als ‘sloof’ wilt dragen (dan hangt het bovendeel naar beneden), zie je dit. ([email protected])

Super service

Ik had alleen naar de kleur gekeken op de site en niet naar de naam van de kleur die in de besteloverzicht stond. Dus kreeg andere kleur knuffel dan verwacht. Na contact heb ik alsnog de juiste gekregen. Echt super service.

Super fijn, vrijdag besteld zaterdag in huis

Wat een mooi kado voor een pasgeboren baby!

Heb er geen ervaring mee

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!