Door een fout datum is het heel goed opgelost heb een nieuwe gekregen met een goede datum super.

Top snel leveringen

Het product is zo als omschrijving is top echt een aanrader het bedrijf

Perfecte service

Geborduurde cadeautjes via de website bestellen is eenvoudig. Je krijgt duidelijke aanwijzingen en je ziet ook nog eens het beoogde eindresultaat. Dat klopt altijd met de werkelijkheid. De levering is zoals beloofd.

Supersnel

Erg blij met onze gepersonaliseerde badjassen. Ze worden elke dag met plezier en trots gedragen. 2 x heb ik een bestelling gedaan, en beide keren de volgende dag al in huis. Erg blij mee.

Echt prachtig

Ik heb 2 handdoeken besteld en een dames badjas de borduursel is echt prachtig en mooie kwaliteit. Ik ben er super blij mee. Heel erg bedankt.

Prachtig gepersonaliseerd teddy tasje en mutsje! Snelle service en mooi verpakt! Hartstikke blij mee!

Super mooie kwalitatieve badjassen met naam geborduurde

Ik heb inmiddels al 7 badjassen, met naam geborduurd, bij Tilleys gekocht. Het is in mijn familie inmiddels een bekend en gewild kado. Mijn laatste bestelling is super goed afgehandeld doordat het een last-minute bestelling was. Tilley’s heeft mij goed geholpen zodat ik de badjas toch op tijd kon ontvangen.

Top service!

Erg goed! Ik had een knuffel besteld na de bestelling bleek deze niet voorradig te zijn en kreeg direct 2 andere opties, en alsnog op tijd binnengekregen.

Wilde wat aanpassen, geen probleem. Communicatie snel en goed

Snel geleverd en netjes afgewerkt. Mooi cadeau.

Super handige site. Je stelt het samen en na betaling voor 13:00 wordt het de volgende dag al geleverd. Leuk iets om te geven.

Nette site en goed levering.

Overzichtelijke site en goede communicatie. En het eind resultaat helemaal naar wens. Dank daarvoor.

Goede kwaliteit en mooi geborduurd voor een redelijke prijs.

Snelle levering en een mooi kado om te krijgen en te geven.

aankoop nog niet binnen

Ik heb helaas mijn bij jullie bestelde artikel voor vaderdag nog niet binnen. Deze heb ik maandag besteld en zou het woensdag aangeleverd krijgen. Eindstand: Ik was genoodzaak om op laatste moment een nieuw cadeau te kopen.

Zeer snelle levering. Mooi product.

Heel goed.

Precies zo als ik verwachtte. Mooie knuffel met duidelijk geborduurde tekst. Vlotte aflevering.

Geweldige spullen

Geweldige spullen als je het laat bewerken snel in huis mijn kinderen zijn als groot en het huis uit maar hebben nog steeds de konijnen met naam Ook de klein kinderen het is een soort traditie geworden

Snel enmooi geleverd

Super mooi geworden en erg snel geleverd:)

Snelle service & mooi product

Snelle service & mooi product.

Het artikel wat ik had bestel was helaas uitverkocht. Via de app contact gehad en binnen twee dagen het andere artikel naar keuze al in huis. Helemaal top dus!!

Snelle communicatie

Vriendelijk en snelle antwoord

Super blij mee!

We wilde een mutsje met naam laten borduren. Veel sites bezocht waar het ook daadwerkelijk op het mutsje geborduurd zou worden en geëindigd bij Tilleys. Super makkelijk, je kiest de kleur muts, de maat + hoeveelheid. Of je het er op geplakt of geborduurd wilt hebben de lettertype en je bent klaar. Het resultaat vinden we ook erg mooi, het zit er mooi dik en stevig op. De kleuren zijn precies zoals omschreven/uitgebeeld. Wij zijn erg tevreden, hierdoor word de naam van onze kleine ineens ook heel echt

Product voldoet aan verwachting en snelle levering

Super snel verzonden!

Mooij geborduurd knuffeldoekje ontworpen, ik zou hier zeker weer bestellen! Blij mee.

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!