Pluspunten
Snelle levering, duidelijke product-informatie.
Pluspunten
perfecte service. ik had een verkeerde bestelling gedaan. Ik had na melding de volgende dag de vervangende onderdelen al in huis.
Pluspunten
Snelle levering, alleen jammer van de grote doos met de volle verzendkosten i.p.v. enveloppe.
VerbeterpuntenDe pin van de convertor was te lang daardoor was de kraan altijd dicht met elk merk thermostaatkraan. moes er zelf een stuk van af slijpen. toch wel spijtig voor die prijs.
Beste Tony, Dank voor je feedback. Je probleem had voorkomen kunnen worden. Helaas ben je niet met ons in contact getreden om dit te bespreken. Slijpen hoeft niet, het moet gewoon passen. Bij dezen bied ik je alsnog aan je te helpen. Laat me duidelijk weten wat er aan de hand is, zodat we een oplossing kunnen vinden. Groet Leon. VerwarmenperKamer.nl
Pluspunten
Na rappel over de gemiste levering was het bestelde er de volgende dag en werd er persoonlijk aandacht aan gegeven.
Verbeterpuntenop ee of andere manier was de ideal betaling niet op de lijdst gekomen om het bestelde te leveren. Ik heb na 5 dagen gebeld met de vraag waar het bleef. dat kan beter.
Beste Harry, Nogmaals excuus voor het technische mankement, waardoor de betaling van je order inderdaad niet juist verwerkt werd. Dit komt zeer zelden voor, maar we gaan er alles aan doen om dit te voorkomen. Dankzij jouw melding kunnen we hier werk van maken. Prettig weekend!
Pluspunten
Ze hebben veel tijd gestoken in het beantwoorden van de wel heel specifieke vragen die ik had. Toen ze daar een foutje in maakten hebben ze dat ronduit toegegeven en een redelijk aanbod gedaan met een flesje wijn erbij ;-)
VerbeterpuntenDe kennis van de diverse systemen is zeker goed maar niet oneindig.
Pluspunten
Snelle levering. Volgende dag al. Live chat werkt snel en geeft snel duidelijkheid
VerbeterpuntenVerpakking werd verfomfaaid afgeleverd. Inhoud zag er gelukkig wel netjes uit. (Je vraagt je wel af wat is er dan allemaal mee gebeurd)
Pluspunten
Top telefonische service!!
VerbeterpuntenBlijft een lastig vakgebied maar hoe duidelijker de instructies hoe fijner het is..
Pluspunten
Top telefonische ondersteuning bij de installatie
Verbeterpuntenhet is niet de goedkoopste maar je betaald voor extra hulp en dat is prima!
Pluspunten
Fantastische service! Heel goed telefonisch geïnformeerd over de mogelijkheden en nieuwe producten. De wat vooraf aangekondigde extra levertijd, werd gecompenseerd met een kleine verassing in de verzenddoos. Super!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ga zo door!
Pluspunten
Prima meegedacht en geholpen
Pluspunten
Goede service/"nazorg", geduldig en zeer klantvriendelijk!
VerbeterpuntenWat ik heb bemerkt, geen enkele!
Pluspunten
Goede duidelijke site Snelle levering
Pluspunten
snelle levering, kennis van zaken, vlot teruggebeld
Verbeterpuntenop één vraag per mail kwam geen reactie, antwoord gekregen na zelf gebeld te hebben
Pluspunten
Geweldige service bij pakje dat verloren leek te gaan. Stap voor stap werd ik op de hoogte gehouden over de zoektocht naar mijn bestelling. Kreeg ook meteen de garantie dat bij verlies de bestelling opnieuw kosteloos zou worden verzonden. Pakje met vertraging toch ontvangen.de geleverde producten beantwoordden aan mijn wensen.! Top !!:
125 Molenberglaan
Heerlen 6416EM