Kan nog niks zeggen

Ik heb de bestelling door vertraging bij post nl nog steeds niet binnen

Dikke prima

Fijne overzichtelijke site, snelle levering en echt keurig, zelfs luxe, verpakt.

Snelle sevice leuk in gepakt!!

Ik was afgelopen zomer in de winkel Leuke zaak. Nu online besteld snelle service leuk ingepakt. Super tevreden!

Super mooi

Mooie kleding

Perfecte service

Ik ben uitstekend geholpen in de advisering van de maat.

Zeer tevreden, snelle levering en goede communicatie

Snelle levering, duidelijke communicatie en de kleding was met zorg ingepakt.

Snelle levering, duidelijk omschreven productinformatie! Bestel graag bij jullie

heel goed

makkelijke website, snelle service een persoonlijk berichtje dat het pakketje 1 dag later zou komen netjes en heel goed

Superrr!

Mn pakje was 1 dag later door fout van post.nl hiervan keurig op de hoogte gesteld via mail!

Smelled levering moose produkten

Fijne webshop uitstekende service snelle levering altijd keurig verpakt

Snelle en correcte levering!

Mijn roze 10Days trui werd keurig op tijd geleverd. Maat is ook perfect alleen de kleur is in het echt harder dan op de foto's, meer fluoriserend. Dat vind ik wel een beetje jammer maar niet zo erg dat ik hem niet wil hebben.

Altijd binnen 1 dag in huis

Duidelijke website, fijn verpakt, en snel in huis! Top!

het lag niet aan jullie

ik had voor de bestelling telefonisch contact gehad met een medewerkster van de store in Utrecht Had nl een zwart mondkapje besteld ivm crematie, deze zou donderdag bezorgd moeten worden, echter door de pakketdienst kwam het veel te laat , pas op zaterdag toen alles al achter de rug was.

Ik heb mijn bestelling, zoals beloofd, op tijd geleverd gekregen. Het eas ook perfect en stijlvol verpakt. Het is een duidelijke site met een ruime keus.

Snel en een verzorgde verzending

Ik koop graag bij van Dort, mooie spullen , verzorgd ingepakt en snelle verzending.

Materiaal kwam niet overeen met label

Snelle service, helaas verzendkosten voor retourneren. Het materiaal in het label kwam niet overeen met wat op de site gepromoot werd. Ipv 79 % katoen en 21% polyester was dit precies andersom.

Levering zoals beloofd netjes verpakt niets op aan te merken prima!

goede service

Altijd snelle levering. Mooie producten, die goed zijn ingepakt. Telkens weer een feest om uit te pakken

Heel blij met mijn bestelling!

Ik heb een prachtige trui besteld. Deze kwam de volgende dag, keurig verpakt, al aan. Gepast en zat als gegoten. Dus erg blij met mijn bestelling! Zou zeker nogmaals iets bestellen!

Teleurgesteld

Als jullie nieuwe mode presenteren, en ik wil bestellen , is hetgeen ik wil hebben al uitverkocht. Zie hetgeen ik heb besteld, die had ik in het bruin willen hebben. Al eerder bij een combinatie wat ik hes willen hebben, ontbrak een shirt om het compleet te maken.

Prima service!

Snelle verzending, nette levering. Zeer goede klantenservice. Snelle reactie op vragen. Twijfel over de maat van een broek waarbij een kleinere maat niet meer aanwezig. Deze is voor mij nabesteld.

Helemaal prima! Op tijd en in goede staat mn bestelling ontvangen

Helemaal prima! Op tijd en in goede staat mn bestelling ontvangen

SUPER!!!!

Super snelle reactie, verzending en keurig verzorgde bezorging.

Snelle levering, keurig verpakt, blij mee!

Lijnmarkt 30

3511KJ Utrecht