Leuke zaak

Leuke zaak met heel leuk personeel aangezien ik niet in de buurt van Utrecht woon bestel ik via de webshop wel jammer dat je dan niet via het spaarsysteem mee doet je bent toch klant.

Goed en snel

Hebben steeds als eerste nieuwste collecties. Snelle levering. Mooie website.

Snelle reactie op vragen ivm maten. Snelle levering mooie merken

Super winkel, perfecte webshop

Online orders binnen 24 uur geleverd, keurig verzorgd, ingepakt en administratief perfect verwerkt. Kijk uit naar het pakketje van DortMode.nl

Mooie merken, snelle levering

In een woord: top!

Correcte levering

Heel tevreden

Schimmig

Niks aan te merken over het aanbod. Maar retour zenden is voor eigen rekening en dat viel tegen. Ruim 7 euro dus. Vervolgens krijg ik geen bevestiging van ontvangst en ik zit nu dus nog steeds op mijn geld te wachten. Geen idee of het komt want ze laten niets weten. Van de Bijenkorf reeds lang het geld retour gekregen dus....volgende keer alles daar kopen.

Snelle verzorgde levering!

Nooit gedacht dat mijn bestelling zo snel geleverd zou zijn. Zeer tevreden en heel verzorgde aflevering (het kleed lag netjes ingepakt in de doos). Enig puntje van kritiek: de verzendingskosten naar België zijn vrij hoog (9 euro), dit zou gerust minder of gratis mogen zijn vanaf een bepaald aankoopbedrag.

Snelle, nette levering en goede communicatie. Top!

Snelle levering en netjes verpakt

Veel maten op voorraad en altijd keurig op tijd en mooi verpakt geleverd

Mooie merken en prima website

Snelle levering en zeer zorgvuldig verpakt.

Superblij met mijn 10days kleding. Het uitpakken van het pakket was een feestje;-)

Uitstekend!

Alles goed en snel geregeld! Echt top!

Heel erg goed

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en betalen. Snelle levering en zeer mooi ingepakt

ruime keuze, snelle levering

zie boven

Voor het eerst besteld bij deze website. Prima ervaring. Supersnel antwoord op mijn vraag via de mail. Bezorging naar buitenland (Spanje) prima en snel verlopen. Wel extra verzendkosten maar dat wist ik van tevoren. Prachtige laarzen. Ga hier zeker weer bestellen.

Let op je betaald bij retourneren de verzendkosten zelf :-(

Op zich is mijn bestelling goed verlopen. Twee maten besteld voor de zekerheid en niet goed genoeg opgelet. Bij Van Dort moet je zelf de retourkosten betalen! Das balen. Ik ga dus niet meer bestellen bij Van Dort.

Had twee dingen besteld, 1 ding was verkeerd geleverd. Per direct werd het goede geleverd in goed vertrouwen voordat ik het verkeerde shirt had terg gestuurd. Goed contact met medewerker van de winkel. Geen enkel probleem om alles in no time weer geregeld te krijgen. Fijn dat zo’ persoonlijke benadering nog kan!

Verzending naar België is duur.

Alles liep vlot maar de verzending naar België is duur (9euro) dan had ik pech dat de cardigan me niet goed stond en moest ik mijn pakket op eigen kosten terugzenden ( 16euro) Daarom raad ik niet aan of vanuit België te bestellen . Wel spijtig want webwinkel met leuke dingen .

Voor herhaling vatbaar

Uitgebreide collectie (mn 10 days), snelle levering via postnl, mooie verpakking en duidelijkheid mbt retourneren (gelukkig was dat niet nodig).

👍🏽

goede service na ‘klacht’

Zeer goede afhandeling na ‘klacht’. Er is meegedacht in een oplossing op vriendelijke manier. Mijn complimenten. Goede website, zeer snelle levering. 2 producten van scotch besteld. 1 prachtig en de andere heeft allerlei losse draden op de broek en de zijnaad. Wat ik dan bijzonder vind is dat je retourkosten moet betalen voor product wat niet in goede staat is.

Perfecte service en een top collectie

Snelle levering, prachtig verpakt. Hier zouden veel winkels een voorbeeld aan kunnen nemen. Ook bij, helaas 1 retour zending ( jas was te groot) blijft de service in 1 woord perfect.

Grote collectie 10 days!

Jammer dat de via de chat beloofde gadget er niet bij zat...

Lijnmarkt 30

3511KJ Utrecht