Voor het eerst besteld bij deze website. Prima ervaring. Supersnel antwoord op mijn vraag via de mail. Bezorging naar buitenland (Spanje) prima en snel verlopen. Wel extra verzendkosten maar dat wist ik van tevoren. Prachtige laarzen. Ga hier zeker weer bestellen.

Let op je betaald bij retourneren de verzendkosten zelf :-(

Op zich is mijn bestelling goed verlopen. Twee maten besteld voor de zekerheid en niet goed genoeg opgelet. Bij Van Dort moet je zelf de retourkosten betalen! Das balen. Ik ga dus niet meer bestellen bij Van Dort.

Had twee dingen besteld, 1 ding was verkeerd geleverd. Per direct werd het goede geleverd in goed vertrouwen voordat ik het verkeerde shirt had terg gestuurd. Goed contact met medewerker van de winkel. Geen enkel probleem om alles in no time weer geregeld te krijgen. Fijn dat zo’ persoonlijke benadering nog kan!

Verzending naar België is duur.

Alles liep vlot maar de verzending naar België is duur (9euro) dan had ik pech dat de cardigan me niet goed stond en moest ik mijn pakket op eigen kosten terugzenden ( 16euro) Daarom raad ik niet aan of vanuit België te bestellen . Wel spijtig want webwinkel met leuke dingen .

Voor herhaling vatbaar

Uitgebreide collectie (mn 10 days), snelle levering via postnl, mooie verpakking en duidelijkheid mbt retourneren (gelukkig was dat niet nodig).

👍🏽

goede service na ‘klacht’

Zeer goede afhandeling na ‘klacht’. Er is meegedacht in een oplossing op vriendelijke manier. Mijn complimenten. Goede website, zeer snelle levering. 2 producten van scotch besteld. 1 prachtig en de andere heeft allerlei losse draden op de broek en de zijnaad. Wat ik dan bijzonder vind is dat je retourkosten moet betalen voor product wat niet in goede staat is.

Perfecte service en een top collectie

Snelle levering, prachtig verpakt. Hier zouden veel winkels een voorbeeld aan kunnen nemen. Ook bij, helaas 1 retour zending ( jas was te groot) blijft de service in 1 woord perfect.

Grote collectie 10 days!

Jammer dat de via de chat beloofde gadget er niet bij zat...

Mooie spullen en goede service

Nav een tegenvallend/beschadigd artikel ontzettend fijn en duidelijk te woord gestaan en top afgehandeld.

Heel mooi verpakt , en super snel gelevert

Hele mooien collectie kleiding , en snelle levering van de bestelling

super

de eerste keer bij jullie besteld en alles is super snel gegaan. De verzending ging snel en mooi en goed ingepakt. Ga vooral zo door.

Fijn assortiment en goede service

Mooie en complete 10days collectie. Snelle levering en goede service.

Perfect in alles

Perfect in persoonlijk tel contact, zending en afhandeling

Nooit een teleurstelling.

Alleen maar goede ervaring en mooie verpakking

Snelle levering in mooie persoonlijke verpakking

Snelle levering in mooie persoonlijke verpakking

Netjes verpakt en verstuurd!

Goede service en snelle levering. Retourneren ook geen probleem.

Online bestelling

Snelle levering, netjes ingepakt inclusief mooie doos.

Tip top in orde

Snel en keurig verpakt bezorgd.

Prima winkel

Leuke winkel vriendelijk personeel, wel jammer dat je als je via de webshop koopt geen punten krijgt, je koopt tenslotte wel bij de winkel.

Snelle goede service

Top ,ook als je retour doet ,snelle afhandeling

Goede en snelle service

Bestelling was snel bezorgd en mooi ingepakt, goede service!

Goede levering

Over het algemeen goede en snelle service. Helaas zat bij de laatste levering het beveiligingslabel er nog in en moest ik naar Bilthoven rijden om het te laten verwijderen.

Lijnmarkt 30

3511KJ Utrecht