Prima maar de reactie kan iets sneller

Op whatsapp service nooit antwoord gekregen op mail wel mr duurde 2 dagen, het antwoord was prima en vriendelijk maar ik zou liever wat eerder een reactie zien.

Makkelijk te bestellen via site

Ik heb een bestelling via de site geplaatst. Ik werd goed op de hoogte gehouden via het trackingnummer waar de bestelling was en de bestelling was snel bezorgd.

Goede service en snelle levering

Artikelen worden altijd snel geleverd en bij vragen krijg je zeer snel een reactie. Erg prettig dus!! Jammer alleen dat je het retour zelf moet regelen en betalen. Ik woon niet in de buurt en bestel daarom altijd online, maar dat zorgt er wel voor dat ik minder vaak bestel.

Super snelle service

Echt heel erg tevreden. De volgende dag al in huis.

Fijn bedrijf

Snelle service ! Zadig en Voltaire jasje past perfect !

Veel aanbod met een uitstekende service!

Shoppen bij v Dort doe ik graag vanwege een diversiteit aan merken en snel gestart met de sale, in de verleiding om veel aankopen te doen.

Perfecte service

In mijn bestelling bleek 1 product te zijn uitverkocht. Ik werd hier hier direct geïnformeerd en tegelijkertijd kreeg ik te horen dat e een nieuw exemplaar was bestemd. Ik hoef alleen maar te kiezen hoe ik de bestelling wenste te ontvangen. Heel klantgericht dus! En heel vriendelijk ook.

Altijd goede service

Ervaring is prima.

Super goeie service en communicatie en heel snel!

Supersnelle service en uitstekende communicatie wat betreft de verzending. Zeer tevreden!

Een veel te klein pakketje.

Ik heb een wollen blazer van 10 Days besteld. Geen goedkoop jasje€259. Het was in een heel klein papieren tasje gepropt, waardoor het jasje er helemaal gekreukt uit kwam.

Mooie broek, snelle levering, aardige klantenservice!!

Zie hier boven

Prima afhandeling bestelling

Het gaat niet echt snel, maar de voortgang van de afhankelijk wordt stap voor stap gemeld.

Correct!

Ik ben erg tevreden vanaf het bestelmoment tot ontvangst. Alles is keurig geregeld en het product is van hele goede kwaliteit. Blij mee!

Heel klantvriendelijk en snelle correcte bezorging.

Snelle levering en goede service als je vragen hebt. Ze zijn altijd bereid om met je mee te denken.

snel, vlot en vriendelijk

snel, vlot en vriendelijk

Zeer tevreden met het shirt dat nog net op tijd kwam om te dragen tijdens een weekend uit!

Snelle levering en goed verpakt.

goede site, snelle levering

jasje besteld, snel en prfect geleverd

Goede website en snel geleverd

Gelukkig was alles naar wens, netjesverpakt en snel geleverd. Ik begrijp als je iets retour moet doen dat je dan zelf opdraait voor de retourkosten. Dat vind ik wel een min punt.

Supersnel

Niet op voorraad in 10 days store rotterdam Zeer attente medewerkster zag dat het wel bij van dort te koop was Ze belde zelfs voor ons omdat het de laatste was! S middags besteld en volgende ochtend in huis….super!

7,25 retourkosten voor 1 artikel op bestelling bij meerdere art. twv 144, euro.

Voor 144,- euro bestellen, 1 artikel is slecht beschreven en dus retour. Kosten 7,25!! dit is niet oké!

Quick delivery, wonderful item - as expected

Liked the quick delivery and the item. However ist was a bit of a challenge to navigate your Website - due to I am not speaking dutch. English as option would be great. Plus was a bit puzzled the item arrived in envelope…

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wilde heel graag een tas die overal uitverkocht was, maar bij jullie het “andere” model gevonden dusssss Helemaal gelukkig, meer omdat ik helemaal geen tassen heb. ;)

Snelle levering en precies wat ik ervan verwachtte.

Nice service!

Lijnmarkt 30