Génial ride

Superrrr

Ok

Leuk

Zodra ik een samsung heb ga ik ook 1 laten doen. Want heb nu een Oppo en die hebben jullie nier

Vlug geleverd

Alles prima gelopen.

Perfecte dienst en op tijd geleverd

Geweldig aanschaf voor die prijs

We hadden eerst een samsung s21ultra hoes besteld die echt niks was en dat voor 34,94. We hebben toen een op knaldeals besteld voor 25 euro en die hoes is geweldig. Bezorging was ook snel en goed,al met al een prima deal.

Netjes

Erg goede webwinkel voor alle accessoires voor al jouw gadgets !

> erg goed opgebouwde website > goed gestructureerd en goede indeling en groot assortiment van veel verschillende producten > zeer snelle levering en correcte en vlotte levering > zeer uitgebreid gamma producten van alle prijsklasse en voor heel veel verschillende merken en types smartphones > veel mogelijkheden tot betaling > heel veilige betaling - heel belangrijk ! -

Goeie kwaliteit van het artikel

Snelle levering.

fantastisch

ondanks ik zocht naar redmi 1 van alcatel kwam ik erachter dat xiaomi hetzefde model is ,dus helemaal tevreden .

a very sunny customer journey

works as designed ... delivery on time ... so state of the art

Super deals

Fijne site en snelle levering. Zeer tevreden.

Goed en snel.

Goede artikelen voor een prettige prijs en snel geleverd.

Heel tevreden

Prima deal voor prima prijs

Snelle levering en heel blij met mijn telefoonhoesje met foto

Keurig gegaan

Erg leuk telefoonhoesje besteld met foto. Super vaderdagkado, helemaal tevreden over de kwaliteit.

Snelle en goede afhandeling

Goed en snelle bezorging

Voor mijn splinternieuwe telefoon nergens een hoesje te koop, maar gelukkig wel bij knaldeals en in meerdere kleuren, tevreden klant

Snel, goed volgbaar en vriendelijk.

Zie boven.

alles zoals beloofd en snel geleverd

het merk was mij bekend, en de levering was snel. Ook de bestelling verliep vlot

Snelle levering en producten ook altijd goed

Producten die ik besteld had waren weer top

Perfecte service

Mijn eerste hoesje had ik fout besteld geretourneerd en volgende dag de andere al in huis

Mooi en kwaliteit

Mooie uitstraling precies wat ik zocht

100% service

de telefoonhoesjes werden in uitmuntende staat bezorgd

Prima product!!!

24 Zilverlinde A