Goed en prijsgunstig, aflevering minder

Aflevering, pakketje aan de voordeur gezet, iedereen kon er zo bij. Toen we de melding kregen dat pakketje bezorgd was, gingen we rond kijken ( in de tuin ed.)

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!

Snelle levering goede kwalitait

2 draadloze opladers besteld. Volgende dag in huis en artikelen goed verpakt en erg tevreden met de werking van het product. Extra plus punt is het achteraf betalen wat ze aanbieden wat nog wel is een goede uitkomst is. Dus alles bij elkaar erg tevreden over de webshop.

Verkeerde maat

Ben nog aan twijfelen als ik nog nieuwe bestel was met foto en kan niet ruilen. Mess wat korting krijgen..kga nog over nadenken.

Ik heb niets te klagen.

Top service.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Zelf afbeelding geleverd. Kleur op beeld komt overeen met daadwerkelijke kleur

Super goed!

Mijn product was niet volledig. Nadat ik dit gemeld heb is alles meer dan goed opgelost. Dat is een super goede service. Je kunt overal bestellen totdat er wat mis gaat. Ik blijf hier zeker klant.

Ike vinde heele goede

Ike hebben pen gekop voor samsung tablet. Helemaal tevereden perfect. 100% werkende en origineel.

zeer klantvriendelijk, en klant gericht. verademing om bij te bestellen

drukknopje van mijn telefoonhoes werkte niet goed. samen met Susan geprobeerd dit on line op te lossen. niet gelukt om dat on line samen op te lossen. Er is gelijk werk van gemaakt en een nw. is hoesje opgestuurd. 6 sterren waardig !!!!

Goed geregeld.

Snelle levering, komen hun afspraken na

perfect

xx

Hoesje voldoet helemaal aan mijn verwachtingen en past prima om mijn telefoon. Ik ben er blij mee. Snel en correct geleverd.

Ik ben tevreden ik kreeg een goed product en snel geleverd en niet duur

betrouwbaar

De verzending duurde even omdat ze het prodcut niet in voorraad hadden, en dat was niet gemeld tijdens bestelling. in totaal duurde het rond 10-12 dagen.

Juiste product. En op tijd geleverd.

Juiste product. Op tijd geleverd.

Prima en snel

Mooie producten en kleine prijsjes

Goede kwaliteit

Vlug leverbaar

Uitstekend product

zeer veel keuze en een snelle service

een zeer snelle service

Mooi

Vlot

Suppeeerr

Snel, goed en precies wat ik ervan verwacht

Snelle levering. Hoesje ziet er ook uit zoals omschreven en op foto. Ben helemaal happy ermee

Snel en goed

Snel en goed geleverd