Zeer tevreden het product was volledig wat ik had verwacht goede kwaliteit en snelle service dank u

Simpel bestellen en snel geleverd!! TOP

Makkelijk te bestellen en snel geleverd in België, zeker aan te raden

snel

snelle levering en heel prinselijk.

Snelle levering!

Good website, good service , delivery next day in NL, refund policy. 5 out of 5. Good job!

The lowest price of Spigen cases found in NL internet for Samsung S21 Ultra. Delivery next day.

Super! Perfect en shell!

Geen minpunten alles top

Mooi hoesje maar gaat snel kapot

Ik had t hoesje 1 week en ging al kapot

Tevreden

Hoesje prima product

Top !

Ruime keuze!

Leuke telefoon hoesjes, enorm veel keus! Niet duur!

Gemakkelijk, snel, probleemloos en in de brievenbus geleverd, kortom top!

Gemakkelijk, snel, probleemloos en in de brievenbus geleverd, kortom top!

Netjes geleverd volgens afspraak.

Prima ervaring. Netjes op tijd geleverd volgens afspraak.

top

Op tijd. Zoals beloofd. En niet 3 dagen later. Groet Rob

Superkwaliteit en service

Prijs kwaliteit de beste shop

Veel keuze en netje geleverd

Veel keuze en netjes geleverd

Heel slechte service

Ik heb een draadloze koptelefoon van ca. €150 gekocht bij Knaldeals via Bol.com in België. Deze ging stuk na ca. 15 maanden. Het bedrijf is cfr. Belgische wetgeving (als aanbieder in België) steeds gehouden 24 maanden garantie te geven maar weigerde dit toe te passen. Tijdens het herhaaldelijke contact met de service werd steeds een nieuw excuus gevonden om geen garantie te moeten bieden en werd geweigerd het product terug te nemen, hoewel men daartoe verplicht is. In het laatste bericht met de service verzocht men mij als volgt "Als jij kunt aantonen middels jurisprudentie dat de Europese wet boven de Nederlandse wet staat, dan ontvangen wij dit graag van je". Het is op zijn minst bizar dat een bedrijf van zijn klanten verwacht dat zij jurisprudentie aanbrengen indien het product stuk gaat. Ik vind KnalDeals dan ook geen ernstig bedrijf. Als je iets koopt kan je maar beter hopen dat het niet stuk gaat.

Snelle Service en blij ermee

Prima!!!!!!

Snel verstuurd. Mogelijkheid om te chatten. Juiste kleur van Apple Watch bescherm hoesje. Dank voor de tegoed bon van €2. Wel jammer dat de verzendkosten berekend worden. Maar daar is over heen te komen

Prima. Erg tevreden. Prima product en snel verzonden

Prima. Erg tevreden. Prima product en snel verzonden

Zeer. goed

Het. artikel. uitstekend. zoals. naar. wens. en ook. vlug. geleverd

Mooi hoesje

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Oma helemaal blij gemaakt met print van haar kleinzoon en haarzelf.

Vlotte levering

Het product zelf wordt pas uitgepakt met kerst...

Snel geleverd. Goede kwaliteit

24 Zilverlinde A