Alles perfect

Snel en zoals omschreven geleverd uitstekende kwaliteit en service

Het werd snel geleverd en is han goeie kwaliteit het product dat ik heb besteld.

Ik zou er weer kopen.

Prima shop en goede klantenservice

Goede klantenservice die vlot en adequaat reageert

Goede kwaliteit met snelle verzending

Mooi hoesje met nette opdruk

Goed!

Ondanks de vertraging bij postNL heel tevreden over het pakketje. De hoesjes zien er mooi uit!

Goede ervaring

Via een Google zoekopdracht uitgekomen bij deze firma. Bestelling was snel gedaan via hun webshop en ondanks de december drukte werd de bestelling snel geleverd. Ook het bestelde product voldeed aan de verwachtingen.

Alles volgens afspraak

Goed en snel geregeld ,niks mis mee.

Vlot en goede kwaliteit

De website was overzichtelijk, heeft een uitgebreid assortiment en het ontwerpen eenvoudig, de levering vlot en het resultaat goed.

Prima prima

Mooie en kwaliteitvolle gsmhoesjes

Super makkelijk om te doen, en ook een super snelle levering top!

Zoals beloofd

Artikel zoals afgebeeld

makkelijk en snel

Ik moest contact opnemen met klantenservicen n.a.v. mijn bestelling en werd snel en vakkundig geholpen. Binnen 2 dagen was het pakketje thuis.

Supermooie hoesjes met eigen foto's!

Supermooie hoesjes met eigen foto's!!

supersnelle levering en mooie producten

levering supersnel en prima producten

Super goed en beste prijs

Snel.

bestelde producten waren snel geleverd.

Dacht eerst verkeerde levering maar blijkt toch goed

Ik heb het hoesje voor wiko 3 lite besteld en dat is ook geleverd zoals het hoort en binnen de termijn, maar het hoesje voor dit model is niet oké, de gsm valt eruit, dit hoesje is te groot waardoor de gsm niet vastzit.gelieve dit niet te bestellen want dit is te GROOT.---mijn excuses, de bestelling is wel correct, het bestelde hoesje is inderdaad voor de wiko view en niet voor mijn view 3 lite daar deze niet meer beschikbaar zijn.dus zelf verkeerdelijk besteld en knaldeals nooit geen probleem van gemaakt.toffe na service.topper site

Goede ontvangst en snelle levering

ok !

ok!