Prima webshop voor telefoonhoesjes

Correct en snel geleverd

Snelle levering ,ziet er goed uit

Prima product, goed verpakt, snel verzonden, fijne prijs. Aanrader!

Mooie hoes

Iemand erg blij gemaakt.

Mijn ervaring was goed

Kreeg na de bestelling de volgende dag de bestelling thuis

Supersnel

Super echt goeie service

Snelle levering en goed kwaliteit

Goeie service

Snelle levering en verzorgd.

Snel geleverd,top product

Hoesje snel geleverd,zelfde als voorbeeld dus top

Aftercare goed, verkeerd product door leverancier

Google pixel 6 pro screen protector gehaald. Snel binnen gekomen, pixel 6 pro zelf werd week vertraagd. Pixel 6 pro kwam binnen gelijk geïnstalleerd en verbazingwekkend past de screenprotector niet goed. De curved edges waren niet beschermd en de screen protector "vloog" erboven. Was gewoon een flat recht toe recht aan protector wat ook over de front camera ging. Dit aangegeven, foto & video er van per mail opgestuurd en kreeg vrijwel direct bericht terug van: "Probleem bij leverancier aangekaart. We storten het bedrag direct terug". Dus perfect, snel geregeld.

Snelle service.

Snelle service product goed verpakt.

Snel en goed

Mijn telefoon hoesje was er heel snel en is van een hele goede kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden over deze product die ik bij hun besteld hebt. Alles is naar wens gegaan met de mobiele case. Geweldig bedankt .

snelle levering....perfect van maat en kwaliteit

Goede ervaring

Had een samsung Keyboard besteld, deze was niet goed. Retour gestuurd en terug betaling snel ont vangen. Het juiste keyboard besteld deze werd snel geleverd. Werd vriendelijk behandeld door klanten service. Het was mijn eerste kennismaking met Knaldeals. Knaldeals is aan te bevelen.

Goede prijs, snelle levering

Supper

Super snel en kwaliteit

Goede prijs, goed product

Snel verzoenden, alleen treuzelde PostNL vervolgens weer eens…

Schitterend bandje, helaas net niet passende pinnetjes

Een leren band voor mijn horloge Garmin Venu. Ik dacht het perfecte bandje te hebben gevonden, want het bevestigen ging eenvoudig met de bijgeleverde tool. Na een halve dag dragen voelde ik het horloge afglijden. Het pinnetje was losgeraakt uit de bevestiging. Mijn fout dacht ik, dus opnieuw. Helaas gebeurde dit nog twee keer waarop ik het pinnetje uit het originele bandje gebruikt heb. Tot mijn verbazing gleed ook het pinnetje aan de andere zijde eruit. Niet lang getwijfeld om ook dat pinnetje te vervangen door het origineel. Nu draag ik het met plezier en heb tóch het perfecte bandje gevonden! Levering was vlot en correct.

Razend snel geleverd. Top!

Goede service, fijn geholpen!

Snelle levering volgens afspraak

Scherpe prijs en de afspraken nakomen daar kun je op bouwen. Ga zo door. Gr. Jan.

Correct en volgens afspraak

Top kwaliteit en snelle levering

ISnelle aflevering en nog top kwaliteit wat wil een mens nog meer!!

Scherp geprijsd en snel

Dat dus.