Leuk item

Makkelijk om te bestellen . Snelle levering . Perfecte kwaliteit.

onvoldoende werking

doet niet wat ervan verwacht werd ,wel snelle levering

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Bestellen ging makkelijk, goede prijzen en snel geleverd.

Snel en goed bezorgd product !

Goed verzorgd en ook goed van kwaliteit !

Prima en snelle levering

het is een fijn bedrijf van daag besteld morgen in huis netjes zo

nou zo als ik al zij vandaag besteld morgen in huis en dat klopt en dat vind ik wel zo netjes prima

Goede service en klant vriendelijk. Top.

Mooie en gebruiksvriendelijke producten. Telefonisch en per mail goed geholpen bij mijn keuze.

origineel - snel afgeleverd

Snelle levering, origineel product

snel goedkoop en goed

prima in orde goed en goedkoop en snel geleverd

Niet goed

Omschrijving komt niet overeen met het product

Snel en correct

Snel geleverd.

Het product voldoet aan de verwachting en werd de volgende dag al geleverd. Top.

Makkelijk en overzichtelijk website

Vond mijn artikelen dat ik zocht makkelijk op de website. Het afronden gaat soepel en de artikelen werden bezorgd volgens de afgesproken tijd.

Klasse

Snel en nettjes geleverd

Snelle en goede levering en service

Alles ging perfect ik kan niets anders van maken.

Vanaf het begin van mijn bestellen tot ontvangen van mijn bestellen was heel goed. Ik vindt het goed als je wat online besteld en ze komen naar hun afspraak. Een paar dagen daarna had ik hem in huis. En Knaldeals.com heeft dat zojuist gedaan. Mvg, K.B.

Artikel prima en snelle levering.

Het artikel is prima en de levering was snel. Klantendienst is ook heel correct.

SuperB

SuperB

Perfect. En volgens afspraak de volgende dag bezorgd.

Echt goed. Telefoonhoesje is zoals op de site werd getoond. En volgens afspraak de volgende dag bezorgd.

Precies wat ik ervan mocht verwachten en snel in huis.

De Nokia back-covers pasten precies, waren zeker niet duur en razendsnel in huis. De volgende dag al!!

Snelle levering. Paste in brievenbus. Helaas was de screenprotector gebarsten. Heb dit gemeld, de volgende dag al een nieuwe screenprotector gratis ontvangen in stevige doos nu. Top!

Snel en goed

Snel geleverd, goed produkt, goede prijs. ik kan niks negatiefs verzinnen..;)

Tevreden

Helemaal niet ontvangen zoals op de site gezegd werd, werd daarna wel kostenloos opnieuw verzonden door knaldeals dus wel tevreden over hun service.

Note 20 hoesjes

Super kwaliteit de note 20 hoesjes zeker een knaldeal van €24,95 voor €5 en maar €1,95 verzendkosten en volgende dag al in huis gewoon top en had gelijk 2 verschillende kleuren besteld zeker voor zo'n prijs

Zeer snelle levering van product dat slecht verkrijgbaar was

Spigen hoesje besteld voor iPhone 13 Pro Max. Dit bleek bij andere webshop waar ik het had gepreorderd niet binnen de verwachte termijn leverbaar. Toen rechtstreeks bij knaldeals.nl besteld. Levering zoals toegezegd al een dag later, met PostNL met tracking. Heel positieve ervaring!

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN