Zeer slechte Retourbeleid

Voor een artikel van €8,75 werd er door de retourservice van Knaldeals.com maar liefst € 5,50 aan retourkosten gevraagd. Dit neigt naar oplichting en is op zijn minst zeer klantonvriendelijkheid. Zeker aangezien het bestelde product niet aan de beschrijving voldeed. Mijn aanbeveling: bestel ergens anders.

Goed product

Persoonlijk contact

Goeie service, persoonlijke benadering en snelle levering!

Super snelle levering

Goede kwaliteit en een super snelle levering en een mooi prijs

Artikel zoals verwacht

Perfect zoals omschreven als op de site

After visiting website we received 100% we expected

Service is good, gentle people, clean rooms, good breakfast. Clean hotel.

Heel slecht

Begin januari een hoesje besteld en vorige week pas gekregen zonder ook maar een bericht te krijgen waarom het zo lang duurde

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit. Snel geleverd. Tegen lage verzendkosten. TOP

Ik moest een leuk origineel verjaardagscadeau vinden en dat heb ik bij jullie gevonden. Hele mooie glazen onderzetters met een foto. Echt prachtig! En super snel bezorgt! Ik ga voor meer verjaardagen hier bestellen om de mensen echt een super leuk en mooi cadeau te kunnen geven.

Scherpe rijs

een mooi en goed product.

Het is een goed passend en keurig afgewerkt product dat bij kennissen vragen oproept: waar heb je dat vandaan?

Goederen perfect zoals omschreven

De bestelde goederen zijn correct en snel geleverd. Ook het bestellingsproces is makkelijk. Zeker een aanrader.

helemaal goed

mooie kwaliteit zowel item als foto

Bijna goed

De maphouder Voorde iPhone 12 is kleiner als de vorige. Dus als je meerdere passen in de vakjes doet dan sluit de zijde aan die kant niet geheel jammer

Cazy oordoppen

Online vond ik deze oordoppen. Dat leek me een zeer betaalbaar alternatief voor de idioot dure van bekende merken. Ze werden keurig en snel geleverd. En de kwaliteit valt absoluut niet tegen! Het geluid is goed, het verbinden met zowel Ipad als Samsung mobiel ging probleemloos. Je kunt de ANC modus makkelijk in- en uitschakelen door 2x op het linkeroortje te tikken. Ze vallen ook niet zo snel uit mijn oren en dat had ik bij de airbuds wel. Aanrader!!

Supersnelle levering

Niet duur en hele snelle levering.

Snelle levering en een prachtig telefoon hoesje voor weinig geld

makkelijk bestellen, snelle levering

Super goed!

Snelle levering en alles toppie.

Heel blij met het product

Ben heel blij met het product. Het is heel sterk en het toetsenbord is gemakkelijk te verbinden met je tablet

Mooi en goed product. Prijs kwaliteit top!

Helemaal Top!

Duidelijke website, snelle verzending . Alleen was de verzenddoos wel erg groot voor een telefoonhoesje :-)

Perfect op tijd en van heel goede kwaliteit

Eerste keer dat ik er bestel en men bestelling werd perfect op de afgesproken tijd gebracht en van heel goede kwaliteit

Voldoet aan verwachting

Gewoon goed en snel