Snel geleverd & juiste product

Snel geleverd & juiste product in goede orde ontvangen.

Prima, snelle verzending

Prima topkwaliteit voor scherpe prijs

Super snelle levering en een prima hoesje voor een scherpe prijs

Super snelle levering en een prima hoesje voor een scherpe prijs

SUPER

Snelle service en prima kwaliteit

Zeer snelle bezorging en artikel van prima kwaliteit .TOP!!!

Zeer snelle bezorging en artikel van prima kwaliteit .TOP!!!

Ok

Snel en goede service.

Zeer snelle bezorging

Zeer snelle bezorging en super tevreden omtrent het product.

Blij met de aankoop.

In de winkel niet meer te koop en bij jullie wel. Overzichtelijke website en prima levering.

Snel verzonden en item is zeer degelijk

Retouren hoge kosten..

Retourkosten zijn voor rekening van de klant. Hoesje kwam met een vage print.. gewoon niet mooi, jammer. Daarna herhaaldelijk contact gehad vanwege retouren. Gehele zending mocht ik retouren... Alleen kosten van 6,95 zijn voor eigen rekening. Dat is meer als helft van gehele waarden.. Kortom je hebt er niets aan. Gevalletje goedkoop is duurkoop..

Snel, netjes, betaalbaar

Bestelling ging vlot, een dag later al geleverd, netjes verpakt zonder schade.

Uitstekende prijs en snel geleverd

Ik was opzoek naar een specifieke hoesje voor mijn iPhone 15 Pro, maar die was spijtig genoeg uitverkocht of nog niet te koop op de meeste grote sites die ik kende. Toen kwam ik knaldeals tegen; één van de enigste sites die het nog op voorraad had *en* voor de laagste prijs aanbieden. Ik had hiervoor nooit Knaldeals gebruikt, maar het was mijn enige goede optie. Gelukkig liep alles vlot en ben ik zeer tevreden. Pakketje kwam zonder enige schade aan en het was goed verpakt. Meer kan ik niet zeggen :)

TOP

Goed kwaliteit , snelle levering ,, goede verpakking , 100% tevreden.

Prima ervaring

Snelle afhandeling van de bestelling. En.... inderdaad voor 20.00 besteld volgende dag in huis.

Werkt perfect.

Werkt perfect.

Hele fijne service!

Snelle levering en tip top in orde.Een aanrader aan familie en vrienden.

perfect

mooi hoesje, lekker goedkoop, super snel geleverd helemaal blij

oke

oke

Super en tevreden

Super en tevreden

Zeer snel in de brievenbus . Prima prijs en topkwaliteit. Precies wat we zochten.

Koop elders

Zeer jammer dat je een product besteld waar je voor moet betalen (7 euro op een kost van 20 euro!!) waar je niet tevreden mee bent. Zeer slechte klantenservice. Ik bestel hier nooit meer…

Goede service, snel bezorgd.

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN