Prima product voor een gunstige prijs!

Ik had snel een bumper voor mijn nieuwe werktelefoon nodig, en vond deze vrij eenvoudig op de website.

Zeer snelle levering. Goede kwaliteit. Beschermt mijn apparaten uitstekend

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Binnen 2 werkdagen geleverd en echt hele nette kwaliteit. Eerste keer maar zeker niet de laatste keer!

snel en direct en helder

meer heb ik niet toe te voegen

Snel en goede kwaliteit

Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit van de bestelde artikelen. Hierdoor verliep de aansluiting van de oude gameconsole met de nieuwe tv goed en is de beeldkwaliteit tijdens het spelen perfect.

Je krijgt waar je voor betaald!

Een prima horlogeband ter bescherming van mijn nieuwe Apple Watch SE. Gezien de prijs van Apple bandjes inderdaad een knaldeal.

Alles prima voor elkaar.

Alles ging heel prettig zoals verwacht.

Topservice

Was 1 protector te weinig geleverd. Op de doos stond dat er 2 in moesten zitten net als op de bestelling. Zonder gezeur werd er een extra protector afgestuurd. Helemaal top!

Gaaf

❤️

Zeer stipt en correct!

Betrouwbare verkoper.

Wat een service, als ze het hier hebben, bestellenen

Ik had een wireless oplader besteld zonder voeding omdat ik veel voedingen thuis had liggen. Bij aankomst werkte mijn voeding niet. Met persoonlijk contact werd uiteindelijk een nieuwe gestuurd met de juiste voeding. Waar maak je dat nog mee, persoonlijke aandacht en geweldige service?

Vlotte levering mooi gelukt met de foto. S heel blij mee

Goeie service!

De foto raakte snel los maar toen ik een e-mail stuurde kreeg ik snel een fijne reactie terug. Degene die reageerde was vriendelijk en dacht met mij mee!

Prima product ben snel geleverd.

Erg tevreden

100% positieve ervaring

Na een leveringsprobleem door een extern doel, had ik een bijzonder vriendelijke uitwisseling met een Knaldeals verkoopmedewerker en alles was met snelheid en professionaliteit geregeld. Het pakketje was de volgende ochtend bij mij thuis. Gefeliciteerd en bedankt.

Snelle levering & goed artikel

Op de volgende dag in huis: net op tijd voor de verjaardag van mijn zoon!

Snel

Vlugge levering

Product omschreven zoals het voorgesteld is. Snelle levering.

Product omschreven zoals het voorgesteld is. Snelle levering.

Goed verpakt en handig te plaatsen

Vlot geeverd aan een superprijs!

Gemakkelijk om te bestellen, goede communicatie en vlot geleverd en dit aan een superprijs! Heel tevreden.

snelle levering en goed product

telefoonhoesje besteld, snel geleverd, mooi product

Doen wat ze beloven

Zeer positief

Snel en goed geleverd

Besteld en volgens afspraak geleverd

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN