Vlugge service Perfect artikel

Super service en snelle verzending

Super service, er was iets onduidelijk en de mederwerkster ging gelijk bellen om te informeren.

Het was keurig op tijd aangekomen netjes ingepakt en super goede kwaliteit top bedrijf!

Uitgebreide service na aankoop product met productiefout

Een glass-protector bleek niet de exact juist afmeting te hebben waardoor deze niet goed aan te brengen bleek. De klantenservice heeft meegedacht op een prettige, constructieve wijze en uiteindelijk dit probleem prima en tot volle tevredenheid opgelost. Een productiefout kan voorkomen en valt Knaldeals niet te verwijten, de wijze waarop dit afgehandeld is verdient alle complimenten. Harro Rijnsaardt

Gewoon goed

Gewoon goed

Super snelle levering

Prima product. Snelle levering

Tevreden met mijn aankoop

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Deze voldoet perfect aan mijn verwachtingen.

Prachtig

Alles is vlot verlopen.

super

super snel

Super tevreden

Ik heb nu voor de 3e keer in korte tijd iets bij knaldeals besteld en steeds met eenzelfde resultaat. Prima kwaliteit, ontzettend snel afgehandeld voor een hele redelijke prijs! Kortom, ze doen wat ze beloven. Zal dan ook in de nabije toekomst niet twijfelen om bij ze te bestellen

Super service

Door.een stomme fout van mijzelf had ik verkeerde hoesje besteld en de volgende dag had ik het goede hoesje Dus ja ik blij en de service super netjes ik kan het iedereen aan raden

Naar wens

Alles perfect

Goed gegaan

Snel verzonden , goede service !

Snelle service! Product is top precies wat ik zorg en betaalbaar!

Perfect in orde !

Perfect in orde en snelle levering

Perfect!!

snelle levering / perfect verpakt / product is van goede kwaliteit. ik ben tevreden!

Aan te raden

Goede servies maar echter lange levertijd naar Belgische klanten.

Goede info via chat en alles netjes afgehandeld!!

Snelle en correcte levering.

Prima oortjed

mooie prijs op tijd geleverd

hoesje paste goed en werd keurig op tijd geleverd

alles correct

Het is een favoriet. Zegt veel bij mij.

Zeer scherpe prijzen. Snelle verzending. Kwaliteit. En een tevreden klant. Top!

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN