Snel en goed

Levering was zeer snel. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Aanrader.

Goed en snel geleverd

Hoesje besteld werd goed op de hoogte gehouden via de mail en volgende dag al in huis!!! Geen minpunten te benoemen

Geweldige service!

Snelle levering, heel correct!! Aanrader

Zowel bestellen als afleveren geweldig.

Heel mooi product en op tijd geleverd!

Voor het eerst bij Knaldeals iets besteld. Alles verliep heel soepel, het pakketje kwam precies aan op de dag die er vermeld stond. Onze zoon wilde een nieuw telefoon hoesje voor zijn iPhone X, hij is er super blij mee!!! Hij vindt dat zijn telefoon er weer helemaal nieuw uitziet. Ik ga hier zeker weer een keer bestellen!

Snelle levering!!!

Top kwaliteit, geen fratsen

Mooi op tijd binnen!

Screenprotector

Eerste aankoop via knaldeals. Screenprotector aan scherpe prijs, snel geleverd!

extra

snelle levering , correcte afhandeling

Schappelijke prijzen en producten snel geleverd

Schappelijke prijzen en de producten worden snel geleverd.

Hello goed

Goed product ,svherp geprijsd en snelle levering. Wat wil je meer ? Doe zo voort

Alles perfect ! ! !

Perfecte afwerking van de bestelling ! ! !

Goedkoop en direct in huis

Artikel netjes de volgende dag gestuurd

Volledig naar verwachting

Zeer snel en accuraat. Heerlijk pas betalen als je je spulletjes in huis hebt.

De ene dag besteld en de volgende dag in huis. Heb onmiddellijk na ontvangst betaald, want dat is ook eerlijk. Daar hebben ze ook recht op.

Perfekt

Perfekt

Goede prijs en perfecte levering

Supper tevreden

In 1 woord gewoon goed

perfect

5 stars

Top.

Top!, net als de vorige keer. Prima product. Goed verpakt in een keurig brievenbuspakje, zonder overbodige ballast. Blij mee.

Overzichtelijke website en snelle levering!

Ik zocht een hoesje voor mijn nieuwe telefoon. Via de duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop, had ik 'm zo gevonden! Een dag later werd het geleverd!

Supersnel geleverd en top producten

Ik had om 19:30 besteld en toch de volgende dag al om 11:00 in huis. Top webshop!

Dag later geleverd

Mij was beloofd een donderdag te leveren wat vrijdag gebeurd is Doe aub geen belofte als jullie je woord niet houden...zeg desnoods dat je een dag later levert. Voor de rest is de hoes zoals beschreven no fancy stuff , maar functioneel.

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN