Retourkosten eigen rekening

Voor 5,50 iets van 10 euro terugsturen, wat ik nooit gekocht zou hebben als ik het van tevoren (in een winkel) had kunnen zien. Niet van deze tijd om je klanten retourkosten zelf te laten betalen, regel iets!

Retourkosten belachelijk

Per ongeluk iets verkeerd besteld en zijn de retourkosten die je zelf moet betalen de helft van het product zelf.

Slecht

Het heeft te lang geduurd voordat ik mijn bestelling heb ontvangen. Nadat ik zelf e-mail contact heb gemaakt werd mij medegedeeld dat het niet artikel niet op voorraad was. Het was wel zo netjes geweest als ik meteen een melding had gehad dat het artikel niet voorradig was. Want dan had ik het artikel ergens anders gekocht aangezien er spoed achter zit.

Vlugge levering

Vlugge en snelle levering via de post

Kwaliteit tegen redelijke prijs

Veelzijdig handig hoesje

top

top hoesje, snel geleverd en een leuke prijs.

perfect

Goede respons bij bestelling en vlugge afhandeling.

Alles wat mij beloofd was is perfect nagekomen duidelijk op de hoogte gehouden van de levering van mijn product

Snelle levering!

Telefoonhoesje besteld, snelle levering en kortingsbon voor volgende bestelling. Klantvriendelijk!

Super! En snel in huis!

Mooi moederdag cadeau, een hoesje met foto van mijn kids!!

Goed eindresultaat

Na een lastige start alles op tijd geregeld voor moederdag Geld van annulering snel terug op mijn rekening. Vriendelijke behulpzame medewerker aan de telefoon.

Snel en goed

Netjes geholpen bij klantenservice en afhandeling was prima in orde

Snel geleverd, komt afspraken na

Snel geleverd, komt afspraken na. Duidelijk en precies volgens vewachting

Bestellen gaat makkelijk en prijzen zijn ook goed duidelijke afspraken ivm levering etc Pakje goedverpakt en snelle levering top

Goede klantenservice!

Ik had een vraag en deze werd binnen een uur vriendelijk beantwoord. Helemaal top!

Helemaal volgens plan.

Duidelijke site, veel keus, prettige prijzen en snelle levering

Duidelijke site, prettige prijzen. Verwerking en verzending supersnel. In de namiddag besteld en de volgende dag al ontvangen!

Goed ingepakt en aangekomen

Goed ingepakt en aangekomen

In een woord TOP

Hoes voor Samsung tab s3

Prima screenprotector en service!

Bij aankomst van mijn bestelling van een screenprotector was die vermoedelijk door het transport reeds beschadigd geraakt. Eén mailtje volstond opdat ik de volgende dag een goede en splinternieuwe ontving! Voor die luttele kost kan je je het absoluut niet permitteren om krassen of glasbreuk van je originele GSM-display te bekomen.

Snel en goedkoop.

Prima geregeld.

Niet wat ik zoek

Stuur hem graag terug

positief

in het begin van knaldeals had ik al goede ervaring

pakje verkeerd adres bezorgd

slecht

Apple cover voor een bescheiden bedrag

Snelle levering, originele Apple cover, heb verder niks te wensen!

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN