artikel zoals omschreven,duidelijke mails betreffende de levering

Spullen precies zoals foto en hele snelle levering

Alles conform verwachting (alleen sneller) geleverd

perfect en snel

perfect en snel

Zeer slecht

Artikel nooit ontvangen gehad. En nu word de zelf moeilijk gedaan over de terug betaling

Goed product en snelle levering. Niets op aan te merken!

fantastisch.

eerste zicht.had niet verwacht dat het mobielhoesje er zo mooi en kleurrijk ut zou zin.erg tevreden.

Geleverd volgens afspraak

Product als omschreven en degelek

alles oke, verzenden ontvangst ,verpakking .

blij mee ziet er net zo mooi uit als op plaatje

Beter kan ik mij niet wensen.

Heel goede service verleend. Snel geleverd. Heel tevreden.

Snel geleverd en prima kwaliteit

Fijne ervaring met deze webshop

Tevreden

Super tevreden.

Leuke hoes vlot geleverd

Het grootste gamma aan ontwerpen. Het ziet er in realiteit uit zoals het op scherm werd getoond, wat niet overal het geval is. Heel tevreden.

Heel mooi

Snel verzending

Te vreden

Heel te vreden van dat hoesje

Top! Snelle levering. Hoesje is perfect. Bedankt!!

Top! Snelle levering. Hoesje is perfect. Bedankt!!

Snel

Super !!!!

Snel, netjes en mooie producten

Snel binnen, keurig verzorgd

Gemakkelijk bestellen en snelle probleemloze levering

Gemakkelijk bestellen en snelle probleemloze levering.

Snelle correcte levering. Prima product

Snelle correcte levering. Prima product

Prima online shop

Wederom een prima ervaring met Knaldeals. Aangepast (met mijn naam erop) hoesje netjes vervaardigd. En de verzending ging ook prima in beschermende envelop en snel.

Tevreden!

Snel geleverd!

Netjes geregeld

Snelle service.. en het telefoonhoesje is van goeie kwaliteit

Er was een verkeerd product geleverd. Na contact met de zeer vriendelijke klantenservice werd mij direct & kosteloos het goede product toegestuurd. Blij met mijn iPad cover!

Tevreden

Mijn bestelde gsm hoesje met persoonlijke foto bleek toch niet te passen door een foute levering vanuit de fabriek, na contact te hebben opgenomen en de nodige bewijs foto's mee te sturen hebben ze mij beloofd mijn geld terug over te schrijven! Bedankt en heel tevreden!

Zilverlinde 24 A

7131MN Lichtenvoorde

088 - 6500 550

Over Knaldeals.com

Knaldeals.com is dé online shop voor alle accessoires voor je telefoon, tablet en smartwatch. Altijd de nieuwste producten en gadgets, direct leverbaar uit eigen voorraad. Wij leveren de bekende merken zoals Cazy, Spigen, SoSkild, Hama en Xtorm. Maar ook originele accessoires van o.a. Samsung en Apple. Jouw bestelling heb je altijd snel in huis. Betalen kan veilig via iDEAL, creditcard, PayPal, Apple Pay, Bancontact, Billink of via een bankoverschrijving. - Altijd knalprijzen - Snelle levering - 14 dagen bedenktijd - Veilig betalen - Klantenbeoordeling: 9.4 - Verzending NL & BE: gratis vanaf € 25,-