Besteld voor 16u en direct verzonden. Als PostNL ook zo snel was, dan had ik mijn pakje binnen de 2 werkdagen. Nu was het bijna een week…

Erg goed, zeer tevreden!

Slechte kwaliteit

Is flinterdun plastiek, weet zelfs niet als het echt beschermd

Top idee en echte KNALdeals

zeker voor herhaling vatbaar

Ik ben ontevreden met het hoesje, mag ook niet veel verwachten voor 14eu maar het geleverde product is 3 stuivers waard. Wel snelle levering en goede website Aanbevelen: De site/Het bedrijf JA Product NEE

prima service

zeer vlugge en goede levering

Gewoon goed!

Snelle levering!

Bestelling geleverd op beloofd tijdstip en kwaliteit prima

Bestelling (hoes voor iPad) geleverd op beloofd tijdstip en kwaliteit van het bestelde is volgens verwachting.

Erg goed fijne kwaliteit en snel geleverd.

Erg tevreden met mijn telefoon hoes. Voldoet meer dan gedacht aan hetgeen we bestelde ) goede kwaliteit . gr

Fantastic

Bought a Spigen phone case and it's great. Quick delivery too

Goede prijzen, razendsnel geleverd. Heel blij mee!

Perfecte service

Voor herhaling vatbaar

Mijn bestelling werd snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs.

Zag er uit zo als het beloofd is

Je krijg wat je ziet En netjes optijd verzorgd

Snelle verzending

Eenvoudige bestelprocedure, snelle en correcte verzending. Ik zou hier weer bestellen.

Prima en vlot

Heel vlot en in orde!

Ik vond de service leuk

Slechte service

Verkeerde pakje aangekrege retour aangevraagd en het pakje al 7x zelf terug in de brievebus gekrege ne mail gestuurd naar knaldeals maar krijg geen antwoord ik heb 11,50€ betaald voor het pakje terug te retourneren maar allemaal zonder succes !

Snel en simpel

Scherpe prijs en snelle levering. Ga zo door.

Tevreden

Goede service en kwaliteit.

Snel geleverd, goede prijs!

Goede snelle levering! Prijskwaliteit is ook top. Hier kan je met gerust hart bestellen.

uitstekend!

mooie hoesje met portomonee en een snelle levering

Supper

Bedankt voor de snelle levering en is een uitstekende portemonee dank u

Goede stevige hoes voor mijn Samsung S+12.40cm

Op tijd geleverd, goede verpakking, kloeke hoes ligt goed in de hand. 1 nadeel: standalone enkel stevig bij grootste lengte 28+ cm horizontaal, bij breddte 18+ is de stand wankel en valt de tablet om. Spijtig ik lees o. a. de krant op deze laatste stand enoet een voorwerp gebruiken om de tablet rechtop te houeden

Snel verzonden en mooie prijs ga zo door

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN