Als techneut was ik vanaf het begin best wel kritisch. Natuurlijk in de ontwerpfase, maar des te meer tijdens de uitvoering. Maar ik kan gewoon niet anders zeggen: er is voor de prijs, topkwaliteit geleverd! En op een uiterst plezierige manier. Ik kan blokhutwereld daarom van harte aanbevelen! We hebben door Blokhutwereld een volledig geïsoleerd gastenverblijf van 21 m2 laten ontwerpen en bouwen. Het heeft een technische ruimte, een studio en een badkamer. We hebben er voor gekozen om het dak een halve meter extra te laten oversteken. Dat geeft niet alleen een fraaier beeld, maar valt er ook minder regen tegen de ramen en dubbele deur. (tip) Inmiddels is het gastenverblijf al een aantal keren gebruikt. En telkens weer is iedereen blij verrast. En wij natuurlijk met hen. Bedankt mensen van Blokhutwereld en het uitvoeringsteam! Wij bevelen jullie van harte aan! Ed en Suzan de Wijk
Fijne ontvangst, zij werken voornamelijk op afspraak, maar ik werd zonder dat ik een afspraak had heel gastvrij ontvangen. Ik wist al wat ik wilde en werd getipt door buren die hier ook al een 70m2 vakantie chalet hebben laten maken nabij de Duinen bij Egmond aan zee. De adviseur C, heeft zelf ook veel ervaring in de bouw en gaf heel fijne suggesties bij het ontwerpen op hun tekenprogramma. Ik kreeg meteen offerte indicatie mee en na het weekend een uitgewerkte offerte met 3D afbeeldingen in kleur en plattegrond. Daarna ben ik bij 3 andere zaken geweest. Tijdens die gespreken werd me duidelijk dat niet ieder bedrijf op echt maatwerk blokhutbestelling zit te wachten. Vervolgens de bestelling bij Blokhutwereld geplaatst. Door de pandenmie was er wel vertrafing in de levertijd ontstaat, ik hoorde van aannemers al wilde verhalen. Toch maar even polsen wat de status was, het houpakket was binnen en de bouw startte niet lang daarna. Het resultaat is echt prachtig en de kwaliteit is bovenverwachting. Alles is in de fabriek geimpregneerd, en daarna door hun montagepartners gebouwd en keurig geschilderd. Zij hebben een beits die flexibel blijft en deze hoeft pas na 10-12jaar weer gebeits te worden. Ik ga binnenkort spots in de dakrand door hun laten inbouwen, dat geeft een heel mooi effect zag ik. Het hele traject op het wachten dan na, is verder heel erg fijn verlopen. Mensen van Blokhutwereld, ga zo door. 5 Sterren
Wij zijn heel blij met Blokhutwereld! • Prettige medewerkers in omgang • Ze geven bij het verkoopgesprek goede voorbereiding- en bouwadviezen • Uitgebreide informatie aanwezig op hun website • Staan je altijd te woord als je met een vraag of uitvoeringsprobleem zit. Kwam ons goed uit, aangezien wij het vak timmerman niet beheersen :-) Kortom een zeer prettig bedrijf waar je zonder problemen je tuinhuis kunt kopen, met zeer service gerichte medewerkers!
Mijn ervaring is dat het Team gezellig en deskundig is. Zij hebben een engelen geduld en geven prima advies. Wij hebben in Hoofddorp een mooie blokhut vd Blokhutwereld staan en wordt voorzien van de beste JOTUN beits.
Ze lijken aardig, maar doen niets. U bent dus gewaarschuwd. Het is best een investering. Dus koop bij een gerenomeerd bedrijf.
Onze ervaring bij Blokhutwereld was precies zoals je het zou willen. Duidelijke informatie, geen opsmuk, geen mooie pakken e.d. Gewoon een pure zaak, met pure artikelen en pure materialen, wij waren zeer tevreden!! Men wist waar ze het over hadden en konden eenvoudig overbrengen wat nodig was en wat de kosten waren. Als wij weer eens een schuur of iets dergelijks nodig hebben komen wij hier zeker terug.
We zijn heel goed en erg vriendelijk behandeld , als ik of me vriendin naar jullie belden , wisten jullie gelijk waar het over ging , dat vond ik echt geweldig
De blokhut is in 't najaar van 2016 bij mij geplaatst. Door de uitbesteding aan een bedrijf dat de opbouw verzorgde gingen er een paar kleine dingen mis, die na contact punctueel zijn opgelost. Inmiddels 4 jaar in gebruik, vooral zeer nuttig gebleken door het thuiswerk-regime vanaf maart 2020. Kleine lekkage als restant van de oorspronkelijke fout bij de montage. Ook professioneel kunnen oplossen. Door de combinatie van houtdikte, dubbele beglazing en isolatie een uitstekende en solide oplossing voor rustig werken in alle seizoenen. Prima bedrijf met prima product.
In maart 2018 hebben we een blokhut bij Blokhutwereld gekocht. De fundering hebben zij aangebracht, waarna we zelf de blokhut "in elkaar hebben gezet". Dat ging niet vanzelf. Er mankeerde nogal eens wat aan de handleiding en aan het meegeleverde materiaal. Dusdanig dat we zelf dorpels moesten aanpassen waardoor de hele hut anders uitkwam en er enorm veel extra tijd in ging zitten. De 3 dagen die we ervoor hadden uitgetrokken bleken ruimschoots onvoldoende. Meerdere telefoontjes voor service, advies en raad leverden vooral ergernis op, omdat de boodschap steeds hetzelfde was. Wij kunnen u niet helpen, succes. Weliswaar op vriendelijke toon, maar daarmee niet minder ergerlijk. De fundering hebben we door Blokutwereld laten aanleggen, om er zeker van te zijn dat dit 100% klopte. Bij het opbouwen van het dak bleek dat ze de fundering te dicht bij de uitbouw van de buren had aangelegd, waardoor de dakgoot er helemaal niet tussen paste! Hun oplossing daarvoor was om het dak dan maar korter te zagen. Inclusief de metalen dakplaten die daarmee hun stevigheid zouden verliezen, geen optie dus. Gelukkig mochten we de regenpijp. van de buren weghalen, dan ging het nog net. Een andere teleurstelling was het feit dat er helemaal geen schroeven, bouten en moeren werden bijgeleverd. Vooral vervelend omdat de maat bouten die nodig was bijzonder lastig verkrijgbaar bleek. Na heel lang zoeken een ijzerhandel gevonden die ze kon bestellen. Bij de gewone bouwmarkten kun je ze zeker niet vinden. Na deze slechte start blijven de ergernissen. Het hout werkt zo erg, dat zowel de enkele zijdeur als de dubbele garagedeuren vaak wekenlang niet op slot kunnen, of zelfs de deuren helemaal niet dicht passen. Soms is het zo erg dat je tussen de wandplanken door naar buiten kunt kijken! Het enige antwoord van Blokhutwereld hierop is dat hout nu eenmaal werkt. De mate waarin heeft echter alles te maken met de leeftijd van het hout. Het hout dat Blokhutwereld levert is gewoon te jong. Inmiddels
Wij hebben hutten gekocht bij van Kooten en nu bij Blokhutwereld. Maar bij hen is duidelijk eenmalig gebleken. Tijdens gesprek nagevraagd of alles inclusief zit, ja dat was het geval. BIj aankomst gaat hun heftruck kapot en blokkeert een 6 meter pakket 1,5 uur onze straat. Na uitpakken en beginnen met opbouw missen diverse materialen. 3 liter verf extra besteld, zit er ook niet bij. Bouwtekening is een ramp. Extra randen om hoger te gaan zijn van een andere batch en passen van geen kanten in bestaande pakket. Alles moeten bijschaven, kost extra tijd. Bij van Kooten paste alles perfect in elkaar, alles was aanwezig en de bouwtekening was zeer duidelijk. De reactie aan de telefoon was dat zij * nooit beslag/schroeven erbij leveren (terwijl dit nadrukkelijk tijdens aankoopgesprek is nagevraagd ivm extra kosten na afloop). Bij van Kooten dus wel. Waardoor wij nu veel extra geld kwijt waren. * een bouwtekening vanuit Litouwen aangeleverd en kunnen zij niets aan veranderen. Tuurlijk kan je, vanuit een klant gedacht, een Word bestand erbij leveren die alles stapsgewijs nog duidelijker uitlegd. Mijn advies: Koop niet bij hun. Zoals iemand anders al schreef garantie tot hun deur en asociaal te woord staan via telefoon daarna.
Pluspunten
Blokhutwereld heeft een geweldig huis voor me neer gezet. Ze hebben er heel erg hun best voor gedaan om het helemaal naar mijn zin te maken. Ik kon ook altijd bellen. Zelfs de jongens die de woning hier hebben geplaatst gaven me hun tel.nr. Dan kon ik ze zelfs in het weekend nog bellen. Heb ik natuurlijk niet gedaan. Topbedrijf en geweldige werknemers. Aanbevolen bij kennissen en die gaan ook een huis laten bouwen door Blokhutwereld.
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Kwamen zonder overleg een week later opbouwen waarbij eerst de fundering niet de juiste maat was, hadden vervolgens niet de juiste deuren en ramen bij zich, er was geen communicatie en alleen na aandringen kon er een excuus af met de woorden dat vertraging nou eenmaal kon gebeuren. Moest vervolgens zelf achter Blokhutwereld aan bellen en mailen wanneer ze wel de juiste deuren en ramen kwamen plaatsen. Huisje stond definitief uiteindelijk 3 weken later dan afgesproken (en 3 mnd na opmaak offerte). Voor een mooi tuinhuisje mét goede service dus absoluut niet naar Blokhutwereld gaan maar naar een bedrijf dat klantvriendelijkheid wél belangrijk vindt! 0 sterren wat mij betreft.
Pluspunten
Onlangs een maatwerk blokhut bij blokhutwereld besteld. Een zeer prettige partij om zaken mee te doen. Duidelijke en prettige communicatie, goed advies, veel mogelijkheden en komen hun afspraken na. Ik zou deze partij zeker aanbevelen en terug gaan als het er ooit nog eens van komt.
Pluspunten
De communicatie: er was een kleine vertraging, dit werd keurig en op tijd medegedeeld. Ervaren partij: van A tot Z werd er met ons meegedacht, je merkt dat ze al jaren in het vak zitten Eerlijke prijzen: niet zo gek duur als veel andere maatwerk-leveranciers, gewoon een eerlijke prijs Ik ben super tevreden met het product! We zijn er superblij mee!!
Pluspunten
Wij zijn vriendelijk en vakkundig geholpen, en de heren die onze blokhut hebben geplaatst hebben dit vlot en netjes gedaan. Wij konden dus hierdoor direct na plaatsing zelf aan de slag, aangezien wij de blokhut als showroom gebruiken moest de binnenkant daarom ook onder handen genomen worden. Eigenlijk is dit een overbodige luxe, de blokhut is mooi afgewerkt en is in principe klaar voor gebruik. Kortom wij zeer tevreden en vinden dit bedrijf een aanrader....
Pluspunten
Super service, topkwaliteit beter dan ik verwacht had.Menselijke prijzen vr topprodukt.Super opvolging van levering, nergens verborgen verbreken,super vriendelijk en steeds bereid om te luisteren nr ideeen,komen na wat ze beloofd hebben, enz......
VerbeterpuntenMeer reclame in belgie maken zodat ook de belgen de weg ernaar toe vinden Heb bij deze firma een houten garage besteld van 6 op 6,5m en heb die samen met men vader ineen gezet en moet zeggen alles paste precies volgens plan en alles was ook duidelijk bestickerd zodat je gemakkelijk zelf alles in elkaar kunt zetten.Enkel het dak heb ik door hun laten plaatsen daar het dak voorzien werd van Isolatie en EPDM.En ook hier werd vakwerk geleverd dus conclusie van dit eindprodukt is raad het aan iedereen aan die een goede blokhut wil tegen een menselijke prijs.Check out onze facebookpagina Elite Car Cleaning Limburg voor fotos over onze houten garage. TOPPIEEEEEEE..........
Pluspunten
Blokhutwereld heeft ons voorzien van een prachtige blokhut met goede service. Ik heb de blokhut zelf in elkaar gezet wat goed is gelukt zonder dat ik hier ervaring mee had, dankzij het makkelijke bouw-systeem van Blokhutwereld. Toen een extra raam vertraging had door late levering van de fabriek hebben ze het raam er voor mij ingezet. We kregen goed advies over de beste verf en beits, over de fundering en de isolatie. De medewerkers waren erg behulpzaam en goed bereikbaar voor tips.
Verbeterpuntenvoor het monteren van de isolatie in de vloer en het dak zou een goede handleiding of toelichting met plaatjes op de website handig zijn.
Pluspunten
They have been very responsive to all our ideas and wishes. always have time for us to discuss new ideas and plans. they are also very knowledgeable of the subject, so they can help us think what we need and what is best. they seem to be really specialized in custom work (creating our own designs for the house), I have little experience with others, but their software seems very unique and useful in bringing our ideas to live.
Pluspunten
We hebben een prachtige hut samengesteld op basis van onze wensen en de expertise van de heren van Blokhutwereld. Korte lijnen, prettige manier van communiceren, afspraken nakomen en een kwalitatief hoogstaand product leveren. Vooral ook de geleverde, flexibele hulp bij het opbouwen was erg goed. Wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten van de Blokhutwereld en genieten elke dag als wij in onze "Moes" zijn...
Verbeterpunten- het leveren van een trapje en goede doorgang naar de vide.
Pluspunten
Alle afspraken zijn nagekomen Zeer goede prijs kwaliteit verhouding Een ontwerp op maat is gemaakt Goede tip over een aannemer die de fundering op orde heeft gemaakt en een keuken/toilet heeft geplaatst Denken in oplossingen, betrouwbaar.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ik ben zeer tevreden
Pluspunten
Goede voorlichting. Meedenken , ideeën aandragen en uitvoeren . Uitstekende service en komen afspraken na. Goed hang en sluitwerk. Goede kwaliteit hout.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Doen ECHT wat ze zeggen Zeer klantvriendelijk en klantgericht (meedenken) Probleemoplossend en zeer goede (na)service
VerbeterpuntenEigenlijk geen...zijn steeds vernieuwend bezig en staan open voor suggesties
Legmeerdijk 2766
1187NL Amstelveen