De overstap ging vlekkeloos en het instellen van de belplannen is erg gemakkelijk en goed te begrijpen. Wij zijn tot dusver zeer tevreden over het platform en de ondersteuning!
Bedrijfsnaam | Fixers B.V. |
Hi Mitchell, Welkom bij Voys! Leuk dat je klant bent geworden. Wat fijn om te horen dat de overstap zo goed is bevallen en dat Voys begrijpelijk is voor je. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Ik beveel dit bedrijf niet aan! Op hun site staat onbeperkt bellen/ gesprekken ontvangen want uit bellen kan ik geen eens! Maar ontvang via de app helemaal geen inkomende gesprekken dus moet continu via mij telefoon doorschakelen. Waardoor ik dus maandelijks boven die blijkbaar 500 minuten kom ( dus niet onbeperkt zoals ze klanten doen geloven) en moet opeens nu maar 83 euro per maand gaan betalen waar ik voor eens 23 euro per maand betaalde! Dus omdat hun die bug niet willen verhelpen waardoor de app totaal niet werkt niet moet jij als klant maar even 60 euro per maand meer gaan betalen!! Uit henzelf hebben ze meerdere nummers gekoppeld aan mij platform zonder mijn toestemming overigens! Heb consumenten bond ingeschakeld en hebben zei beloofd hiernaar te gaan kijken want blijkbaar ben ik dus niet de enige die klachten daar neer hebben gelegd over dit bedrijf! Kies voor een ander bedrijf mensen want op andere sites scoren ze maar een lullige 2.2 procent aan reviews zoveel klachten zijn er over Voys!! Bellen naar hun heeft geen zin want je komt er niet doorheen!
Hi Maria, We hebben je gisteren een email gestuurd waarin we hebben aangegeven dat we je meerdere malen hebben aangeboden om te helpen maar dat we geen reactie van je ontvangen. Helaas kunnen wij dan ook niet heel veel meer voor je betekenen. Mocht je geen gebruik willen maken van onze support, dan moeten we helaas concluderen dat onze telefonie oplossing niet past bij de wensen van jouw bedrijf en ben je vrij om over te stappen naar een andere provider uiteraard. Met vriendelijke groet, Linda
Als leek heb ik onze flows volledig zelf kunnen instellen. Het is gemakkelijk in gebruik en een helder en transparant systeem. Wij zijn erg content met het gebruik van Voys.
Bedrijfsnaam | CoolSafety BV |
Hi Henrico, Bedankt voor je review en welkom bij Voys. Leuk dat je klant bent geworden. Wat goed om te horen dat Voys zo goed bevalt en past bij jou wensen. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Wist je dat je als Voys-klant bevriende ondernemers kan uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten? Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Kost even om wegwijs te worden maar superhandig om op meerdere telefoons, via de pc/webphone etc bereikbaar te zijn.
Bedrijfsnaam | Buiten |
Hi Wietse, Leuk dat je klant bent geworden bij Voys! Welkom. Top om te lezen dat je zo tevreden bent en al aardig door hebt wat er allemaal mogelijk is. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Het belt fijn maar er zijn nog zeker een heel aantal verbeterpunten. zoals oa. het synchroniseren van contacten uit het adresboek van je Mac. Piep in je oor bij het ophangen. functionaliteiten in de mobiele app. Als wens een functionaliteit om met voys te bellen in safari om de Mac beleving optimaal te houden. (een echte Mac gebruiker, gebruikt liever geen Chrome)
Bedrijfsnaam | Kuiper Makelaardij |
Hi Patrick, Welkom bij Voys. Leuk dat je klant bent geworden! Bedankt voor je waardevolle review. Feedback is altijd goed om te ontvangen. Waardevol. Ik zag dat je mijn collega Linda ook nog hebt gemaild over bovenstaande. Ik ga er vanuit dat zij dit verder zal oppakken. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Fijn systeem, fijne communicatie oftewel het werkt top
Bedrijfsnaam | Totaalonder1dak |
Hi Johnny, Leuk dat je klant bent geworden bij Voys! Welkom. En wat een mooie review heb je achtergelaten. Kort maar krachtig. Dank je wel! Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Goede uitleg, snelle reacties, behulpzaam en het belangrijkste, het systeem werkt top! Ik kan nu zorgeloos vanuit de andere kant van de wereld bellen met mijn klanten.
Bedrijfsnaam | Your Virtual Assistant |
Hi Inge, Leuk dat je klant bent geworden bij Voys. Welkom! Wat goed om te horen dat de verwachtingen en wensen die je had daadwerkelijk goed uitpakken en passen bij de diensten die wij leveren. FIjn! Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Had er al eerder ervaring mee, top bedrijf met goede service.
Bedrijfsnaam | Hermans Holding BV |
Hi Joost, Welkom bij Voys. Leuk dat je (weer) klant bent geworden! Goed om te horen dat de service nog steeds is zoals je van ons gewend bent. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Zeer tevreden, zou het iedereen aanbevelen.
Bedrijfsnaam | fine air klimaattechniek bv |
Hi Ronald, Leuk dat je klant bent geworden bij Voys. Welkom! Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review. Goed om te horen dat je het anderen zou aanraden, vertel het vooral verder en lees onderaan dit bericht wat je dat oplevert. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Super snel alles geregeld. Zelf een migratie naar een ander CRM systemen ging vlekkeloos. Alle telefoontjes/contact momenten in een overzicht.
Bedrijfsnaam | Reducept |
Hi Paco, Welkom bij Voys! Leuk dat je klant bent geworden. Wat goed om te horen dat de overstap zo goed is bevallen. Dat horen we uiteraard graag. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Uitstekende service en meedenken vanuit Voys om ons telefoonnummer te verhuizen en in gebruik nemen.
Bedrijfsnaam | Stichting ELBHO |
Hi Thijs, Leuk dat je klant bent geworden bij Voys! Welkom. Wat tof dat je een review achter hebt gelaten. Bedankt daar voor. Goed om te horen dat de portering en alles daar om heen goed verlopen is. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Vanuit Thailand bel ik met voys omdat tarieven anders te duur zijn. Werkt allemaal naar behoren. Goed wifi is wel vereist!!
Bedrijfsnaam | WJ Digital Marketing |
Hi Wesley, Welkom bij Voys! Leuk dat je klant bent geworden. Fijn om te horen dat de diensten van Voys goed werken. Zelf aan de andere kant van de wereld. Als ik het goed heb maak je nu gebruik van de app op je mobiel. Wellicht is het nog een optie om de softphone op je laptop/computer te gebruiken? Bel ons gerust als je hier meer informatie over wil. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van: jij krijgt een Coolblue-bon ter waarde van 50 euro, je bevriende ondernemer krijgt 50 euro korting. https://www.voys.nl/uitnodigen/
Het team kan beter zijn best doen om een nieuwe klant te helpen. En niet dat de klant iedere keer als eerste moet bellen en vragen.
Hi Frank, Welkom bij Voys en bedankt voor je review. Goede feedback kunnen we altijd waarderen dus bedankt daarvoor. Dit nemen we zeker mee. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda
Na mijn aanvraag verliep alles zeer vlot. Zelfde dag account in orde. Toestel was er dag 2, dus prima geregeld. 1 x technische ondersteuning nodig gehad omdat ikzelf iets aan instellingen had gewijzigd, werd onmiddellijk opgelost (doorverwijzing van BE collega naar NL helpdesk) Bel kwaliteit is uitstekend. Er zijn handleidingen voorzien online, en deze zijn makkelijk te volgen via de portal (freedom) Tot dusver zeker een aanrader,
Bedrijfsnaam | Masterwatt BE BV |
Hi Stefan, Wat leuk dat je klant bent geworden bij Voys. Welkom! Super dat je zo'n goede ervaring hebt gehad bij de start. Dat vinden we fijn om te horen natuurlijk. Helemaal dat je er ook nog een mooie review over hebt geschreven. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
VOIP was nieuw voor mij en andere websites maakte het door de vele opties, apps van derden en onderscheid in apple/windows ingewikkeld uit zien. Ondanks dat ze duurder leken heb ik gekozen voor Voys omdat het er zo duidelijk uit ziet. Achteraf blijkt dat het gemak alleen maar meer wordt door het programma dat ze gebruikten. Allemaal heel duidelijk. Ook blijkt achteraf dat ik helemaal niet duurder uit ben. (Ik dacht dat iedereen waar ik de telefoon naar wilde doorschakelen een gebruiker was en daar apart voor moest betalen. Dat blijkt niet zo te zijn dus achteraf nog een financiële meevaller) Blije klant! Mijn Verticale Tuin.nl
Bedrijfsnaam | MijnVerticaleTuin.nl |
Hi Wouter, Welkom bij Voys! Leuk dat je klant bent geworden. Heel erg bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je onze portal goed begrijpt en deze goed aansluit op je wensen. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Wist je dat je als Voys-klant bevriende ondernemers kan uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten? Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Goed en eenvoudig werkend systeem en makkelijk naar wens in te stellen. Erg blij met de webphone waardoor bellen met een bureau telefoon niet meer nodig is. Gewoon een headsetje aansluiten op de computer en klaar! Waar je ook bent met bijvoorbeeld een laptop. Tevens een fijne klantenservice.
Bedrijfsnaam | Bremerman Business Services |
Hi Hans, Wat leuk dat je klant bent geworden bij Voys! En ontzettend bedankt voor je review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Fijn om te lezen dat we de juiste oplossing voor je kunnen bieden. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
We zijn super tevreden over voys
Bedrijfsnaam | Lof logistiek en expeditie |
Hi Bernd, Welkom bij Voys. Leuk dat je klant bent geworden. Wat goed om te horen dt je zo tevreden bent. Kort maar krachtig. ;) Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Dat dus
Bedrijfsnaam | Ganetis Holding BV |
Compleet telefoonpakket met zeer veel en goede mogelijkheden.
Bedrijfsnaam | Bionic Technology BV |
Hi Ton, Wat leuk dat je klant bent geworden bij Voys, welkom! Goed om te horen dat je zo tevreden bent en heel erg bedankt voor het achterlaten van een review. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Gabriëlle Trouwens, als Voys-klant kun je andere ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van: jij krijgt een Coolblue-bon ter waarde van 50 euro, je bevriende ondernemer krijgt 50 euro korting. https://www.voys.nl/uitnodigen/
Van 20 gesprekken heb ik 5 kunnen ontvangen, voor de rest krijg ik een melding van ‘niet bereikbaar’ via voicemail.
Hi An, Welkom bij Voys en bedankt voor je review. Zo te lezen gaat het nog niet helemaal goed. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je gesprekken mist. Ik kon helaas niet achterhalen namens welk bedrijf je een review achter hebt gelaten, anders had ik mijn collega's gevraagd contact met je op te nemen. Zou jij ons kunnen bellen? Dan kunnen we even met je meekijken en naar een oplossing zoeken. Je kan ons bereiken op +31 50 700 9920. We horen graag van je! Ook als je andere vragen hebt natuurlijk. Met vriendelijke groet, Linda
Prima, alles werd goed opgepakt en afgeha
Bedrijfsnaam | X - Locs Internatiknal |
Hi Jacob, Welkom bij Voys! Leuk dat je klant bent geworden en een review hebt achtergelaten. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Wist je dat je als Voys-klant bevriende ondernemers kan uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten? Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
De android app werkt niet op mijn samsung galaxy s20. Blijft continu crashen. Ook na herinstallatie. Erg jammer. Heb ook jullie support omtrent de app problemen doorgelopen. Helaas geen oplossing.
Bedrijfsnaam | Eruditus |
Hi Zakaria, Oei, dat is niet zo mooi om te horen! Ik heb mijn support collega's gevraagd of ze even contact met je kunnen opnemen. Wellicht hebben zij een goede oplossing. Onze excuses voor het ongemak. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda
De overgang is perfect gegaan.
Bedrijfsnaam | Holterman AS |
Hi Bette, Welkom bij Voys! Leuk dat je klant bent geworden. Goed om te horen dat de overgang soepel is verlopen. Dat is belangrijk. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Anno 2022 vindt ik het een erg onhandige app, veel dingen kun je niet vanaf je telefoon regelen, maar moet je heel omslachtig via de website doen. Als een bedrijf wat snel wil schakelen en vaak onderweg is, mis ik echt features die bij veel andere apps al jaren de norm zijn. Het is wellicht leuk als eenmanszaak, maar niet als dynamisch bedrijf met meerdere personeelsleden. En het vreet meer batterij dan de gemiddelde app. Er is letterlijk niet 1 feature binnen Voys die beter werkt dan op andere apps. Voys geeft hetzelfde gevoel als Prime Video: Netflix bestaat al jaren, het werkt. Leer van wat er al is, van wat werkt, en geef het je eigen twist. Probeer het wiel alsjeblieft niet opnieuw uit te vinden als je niet van plan bent hem rond af te werken.
Bedrijfsnaam | - |
Hi Denise, Bedankt voor het achter laten van een review! Waardevolle feedback is altijd welkom. Ik zal dit zeker delen met de juiste collega's. Mochten we je nou kunnen helpen met handige oplossingen waardoor je wellicht onderweg minder bezig hoeft te zijn met je bereikbaarheid en je je kan richten op andere zaken, bel ons dan gerust op 050 - 700 9920. Met vriendelijke groet, Linda
IK ben heel goed en snel geholpen en was na 1 dag al online met mijn VOIP account. werk makelijk en indien gewenst krijg je ook nog goede backup via de helpdesk.
Bedrijfsnaam | HB-Creations |
Hi Lex, Leuk dat je klant bent geworden bij Voys en dat je een review hebt achtergelaten voor ons. Ook super om te horen dat je zo tevreden bent met onze diensten en met onze collega's. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Wist je dat je als Voys-klant bevriende ondernemers kan uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten? Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/