het belplan ingericht naar eigen wensen, dus geen telefoon meer na openingstijden. Dit geeft mij rust in mijn werk waardoor ik me beter kan concentreren op lastige vraagstukken buiten de tijden van bereikbaarheid. Ook de voicemails via mail bevallen me erg goed.
Hi Lonneke, Leuk dat je klant bent geworden bij Voys. Welkom! Wat goed om te horen dat Voys goed aansluit bij je wensen. Rust en een betere concentratie zijn mooie doelen. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je bevriende-ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
We hebben Voys ingezet voor een hulplijn bij een migratietraject. Een aanpasbaar belplan met eigen berichten en een belgroep met verschillende opties (web/app/mobiel) bood hiervoor een ideale oplossing.
Bedrijfsnaam | Bevolkingsonderzoek Nederland |
Hi Gert-Jan, Welkom bij Voys! Super bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat Voys een goede oplossing bied voor jou bedrijf. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je bevriende-ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Alles goed geregeld. Fijn telefonisch contact.
Bedrijfsnaam | Scheepsreparatiewerf Het Anker |
Hi W, Leuk dat je klant bent geworden bij Voys. Welkom! Heel erg bedankt voor je review. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Super goed en snel geholpen. Helemaal doorheen gepraat, echt fijn!
Bedrijfsnaam | Drive Consulting |
Hi Kristel, Welkom bij Voys. Leuk dat je klant bent geworden en ook nog een review achter hebt gelaten. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je andere ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van: jij krijgt een Coolblue-bon ter waarde van 50 euro, je bevriende ondernemer krijgt 50 euro korting. https://www.voys.nl/uitnodigen/
Na jarenlang in een groot en taai contract gezeten te hebben bij een landelijke provider hebben we onze VoIP telefonie ondergebracht bij Voys. Wat een verademing: je krijgt precies wat je nodig hebt om self-service de telefonie helemaal naar eigen inzicht in te delen. Vaste toestellen, bellen via een webphone desktop applicatie en via een smartphone app, het werkt vlekkeloos. Daar waar in het begin de leercurve iets te steil dreigt te worden staan de medewerkers van Voys klaar om je te helpen. Ook de instructievideo's en de hulp via de website is prima!
Bedrijfsnaam | Tangelo Software |
Hi Marc, Welkom bij Voys! Leuk dat je klant bent geworden. En wat tof dat je een mooie review voor ons hebt achtergelaten. Heel erg bedankt daar voor. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je bevriende-ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Heel tevreden: snel geregeld, werkt top en is goed betaalbaar.
Bedrijfsnaam | Wolverine Tube Europe B.V. |
Hi Alfons, Wat leuk dat je klant bent geworden bij Voys! Goed om te horen dat je zo tevreden bent ook. Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je andere ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van: jij krijgt een Coolblue-bon ter waarde van 50 euro, je bevriende ondernemer krijgt 50 euro korting. https://www.voys.nl/uitnodigen/
We moeten nog erg wennen, hij gaat te snel op voicemail. Ook zou ik graag een ander voicemail tekst erin willen. Ik snap dat ik alles online kan regelen, maar daar is het toch wel even zoeken naar alles. Groet Gerdine Hairfashion Maarssen
Bedrijfsnaam | Hairfashion |
Hi Gerdine, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat nog niet alles soepel verloopt. Wij kunnen je hier vast en zeker bij helpen. Ik vraag een collega om contact met je op te nemen zodat we je beter kunnen helpen je goed bereikbaar te maken. Met vriendelijke groet, Linda
Je wordt telkens keurig te woord gestaan en op weg geholpen. Top!
Bedrijfsnaam | Jo(uw) Advies! |
Hi W, Leuk dat je klant bent geworden bij Voys! Welkom. Wat tof dat je een review achter hebt gelaten. Bedankt daar voor. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je bevriende-ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
nog niet uitgebreid getest, maar ben zeker tevreden.
Bedrijfsnaam | Textrans GCV |
Hi M, Welkom bij Voys en bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent. Mocht dit niet het geval zijn, of mocht je nog vragen hebben bel of mail dan gerust. Met vriendelijke groet, Linda
de App is lekker makkelijk in gebruik.
Bedrijfsnaam | HalalDeals |
Hi Mo, Welkom bij Voys. Leuk dat je klant bent geworden en ook nog een review achter hebt gelaten. Super waardevol voor ons. We wensen je een hoop mooie telefoon gesprekken. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega-ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Alles is prima verlopen . Ben ook tevreden met het meermaals contact opnemen met ons om te vragen of alles goed verloopt en of er nog hulp nodig is.
Bedrijfsnaam | Senes Medical BV |
Hi Tjark, Welkom bij Voys. Super bedankt voor je review! Wij worden heel blij van zulke enthousiaste reacties. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je bevriende-ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Bedrijfsnaam | Mettendaf Advocatuur |
Hi Glenda, Welkom bij Voys en bedankt voor je review. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je andere ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Advies gevraagd over de abonnementsvormen. Duidelijke uitleg gekregen en snel verwerkt.
Bedrijfsnaam | Evers beschermingsbewind |
Hi Trudy, Welkom bij Voys! Bedankt voor het schrijven van een review. Top! Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je andere ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Er wordt zeer snel gereageerd op vragen via de support.
Bedrijfsnaam | Dezwembadwinkel.be |
Hi Bruno, Leuk dat je klant bent geworden. We waarderen het enorm dat je een review hebt achter gelaten. Dank je wel daarvoor. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega-ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van: jij krijgt een Coolblue-bon ter waarde van 50 euro, je collega-ondernemer krijgt 50 euro korting. https://www.voys.nl/uitnodigen/
Al geruime tijd was ik opzoek naar een dienst of app met sluitingstijden zodat ik na werktijd ook daadwerkelijk vrij ben. Per toeval een advertentie op facebook in contact gekomen met Voys. ze konden mij met een scherpe prijs het ideale pakket aanbieden. Geen contracten of verborgen addertjes onder het gras maar eerlijke en heldere service en dagelijks opzegbaar vriendelijke en meehelpende klantenservice die snel meekijkt wat jou probleem is zodat mijn (telefoon server ) goed draait naar eigen wens
Bedrijfsnaam | Oost Clean Support |
Hi Rudolf, Welkom bij Voys! Super leuk dat je een review hebt achter gelaten. Wat goed om te horen dat Voys zo goed bij jouw bedrijf past. Op een mooie samenwerking! Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je bevriende-ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Er zijn zoveel opties en instellingen waar wij geen verstand van hebben. Hebben jullie een filmpje met een uitleg?
Bedrijfsnaam | Modern Realty Group bv |
Hi Cristoffer, Welkom bij Voys en bedankt voor je review! Er zijn zeker wel een paar filmpjes met goede uitleg over hoe bepaalde dingen werken. Ik zal je er zo even een een paar toesturen. Mocht je daarna nog steeds vragen hebben mag je ons uiteraard bellen. We leggen je graag het een en ander uit. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je andere ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Wij gebruiken Voys nu sinds een weekje en zijn aangenaam verrast. Bij het opstarten en op zetten van de belplannen en gebruikers hadden we even wat uitzoekwerk (maar dit lag aan ons en niet aan Voys) Telkens snel en gehoed geholpen, zowel telefonisch als via de mail. TOP Klantenservice! Wij zijn erg tevreden, en benieuwd welke functies wij nog gaan ontdekken. :)
Bedrijfsnaam | Redux Gaming BV |
Hi Amaury, Leuk dat je klant bent geworden bij Voys en bedankt voor je mooie review. Heel waardevol. Mocht je hulp nodig hebben bij het ontdekken van die functies, weet je ons te vinden! ;) Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega-ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van: jij krijgt een Coolblue-bon ter waarde van 50 euro, je collega-ondernemer krijgt 50 euro korting. https://www.voys.nl/uitnodigen/
Heel erg goed geholpen met alle vragen die we van te voren hadden. Het installeren van het systeem ging heel snel en gemakkelijk. De webphone werkt perfect!
Bedrijfsnaam | TinyTronics |
Hi TinyTronics, Welkom bij Voys! Leuk dat je klant bent geworden. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel mooie telefoon gesprekken toe. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je andere ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Zeer tevreden tot nog toe. We kunnen nu ook makkelijk vanuit huis werken en zijn erg blij me deze mogelijkheid.
Bedrijfsnaam | Stichting Veilig Onderwijs |
Hi Els, Leuk dat je klant bent geworden bij Voys en heel erg bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het zo goed bevalt. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je andere ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Geen enkele aanpassing nodig. Werkt meteen.
Bedrijfsnaam | Cerberus Software Solutions BV |
Hi Hans, Wat super dat je een review hebt achter gelaten. Dank je wel daarvoor! Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je andere ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Voor mij als semi digibeet mooi in Jip en Janneke taal alles uitgelegd
Bedrijfsnaam | Taxi faber |
Hi Ivar, Welkom bij Voys! Wat leuk dat je klant bent geworden. Super dat je een review hebt achtergelaten, heel erg bedankt daarvoor. Fijn om te horen dat het allemaal goed te begrijpen is. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega-ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van: jij krijgt een Coolblue-bon ter waarde van 50 euro, je collega-ondernemer mag twee maanden gratis de Voys-diensten gebruiken. https://www.voys.nl/uitnodigen/
Dit is hoe klantenservice hoort te zijn!
Bedrijfsnaam | J. Boom Handelsonderneming B.V. |
Hi Michiel, Welkom bij Voys! Super leuk dat je een review hebt achter gelaten. Op een mooie samenwerking! Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je andere ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Af en toe is de verbinding wat slecht.
Hi Eugene, Welkom bij Voys. Wat jammer om te horen dat de verbinding soms wat slecht is. Wellicht is het een idee dat een support collega eens met je mee kijkt? Misschien is het met een simpele handeling snel opgelost. Je kan ze bereiken op +31507009920. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda
Erg goed geholpen bij het instellen van de telefoon op ons kantoor. Er werken bij Voys allemaal prettige (en vooral ook slimme) mensen. Ik heb dat erg positief ervaren!
Hi Bas, Welkom bij Voys en bedankt voor het achter laten van een review! super dat je zo goed geholpen bent. Dat is ten alle tijden ons streven. Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda Trouwens, als Voys-klant kun je collega-ondernemers uitnodigen om zich ook bij ons aan te sluiten. Daar profiteren jullie dan allebei van! https://www.voys.nl/uitnodigen/
Eenvoudig, snel en het werkt!
Bedrijfsnaam | S&V bouw en kunststofplaten materialen BV |
Hi Sinan, Wat super dat je een mooie review hebt achter gelaten. Dank je wel daarvoor! Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Linda