1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Ik heb op 7 september een pot besteld bij de Italiaanse mepra winkel, bevestiging van mijn bestelling kwam na een beetje in het Nederlands.
Vandaag is 16 september en ik weet niets van mijn bestelling, zelfs niet een paar keer naar Mepra: ze hebben me gezegd: 'we zullen je een uur lang uitleggen' en ze hebben nooit gebeld, en ik belde nog twee tijden en links berichten, maar ze hebben me nooit geroepen.
Echt een schandalige dienst, ondertussen betaalde ik 139 euro met mijn creditcard en kreeg niets. Rapporteren voor fraude bij de politie.
Sorry, als mijn Nederlands slecht is, maar ik schrijf aan de google-vertaler omdat ik Italiaans ben, maar ook het verzoek om de beoordeling kwam naar me in het Nederlands!
Ho ordinato una pentola il giorno 7 settembre dal sito mepra-store italiano, la conferma ordine mi è arrivata dopo poco scritta in olandese.
Oggi è il giorno 16 settembre, e non ho più saputo nulla del mio ordine, nemmeno telefonando diverse volte alla ditta Mepra: mi hanno detto "ti chiameremo per spiegazioni tra un'ora" e non hanno mai chiamato, poi ho chiamato io altre due volte e lasciato messaggi, ma non mi hanno MAI chiamato indietro.
Veramente un servizio scandaloso, e intanto io ho pagato 139 euro con la carta di credito e non ho ricevuto nulla. Da denuncia per truffa alla polizia.
Scusate se il mio olandese è cattivo, ma sto scrivendo col traduttore google perchè io sono italiano, ma anche la richiesta di recensione mi è arrivata in olan