Pluspunten

Heel mooi bestek gekocht, ben er zeer blij mee. Bijzonder tevreden over de levering. Vrijdagavond besteld en maandag morgen in huis. Kortom top, bedankt en ga zo door.

NVT

Pluspunten

Ziet er degelijk en betrouwbaar uit

Dhl levering. Track and trace erg onduidelijk.

Pluspunten

Kwalitatief extreem goede pannen. Erg snelle levering (binnen 24 uur) en zeer klant vriendelijke hulp bij het kiezen van een juiste set!

Pluspunten

Handelen zeer snel en correct

zou het op dit moment niet weten

Pluspunten

Goede kwaliteit en vlotte levering.

Pluspunten

Het is heel goed gegaan het bestellen en ook de afhandeling voor de bezorging. Voor ons de eerste keer dat wij er iets hebben besteld dus ervaring me deze zaak is er nog niet.

Pluspunten

Heel goede dienstverlening! Goed op de hoogte gehouden, en pakje de dag na betaling reeds ontvangen! Mooie kwaliteitsvolle producten. TOP!!!

Geen, goed bezig!

Pluspunten

Prima, efficiënt.

Pluspunten

Prima bedrijf. Ze doen hun best om op tijd te leveren. Helaas bij mij niet gelukt door fout bij DHL.

Post NL laten bezorgen!

Pluspunten

De bestelling werd heel snel geleverd. Er werd duidelijk aangegeven wanneer de bestelling geleverd werd.

Pluspunten

Snelle levering, prima product. Grondig getest voor mijn cliënten en ik ben erg enthousiast over de bestelde koekenpan. Ik zie zelfs wel een soort samenwerking met Mepra en mijn bedrijf Slimming You, voedingsbureau om Mepra aan te bevelen bij mijn cliënten als ze bij mij beginnen met een afvallrogramma.

Nederlands gesproken filmpjes op de Nederlandse site?

Pluspunten

kwaliteit van de producten, snelheid van bezorgen, adequate verpakking

Pluspunten

prachtig en goed bestek, snelle service

verduidelijken wat 1 set bestek inhoud.

Pluspunten

Bedankt voor de snelle levering. De pannen zijn allemaal mooi verpakt in een dustbag en zien er super uit.

Pluspunten

Zeer prettig contact gehad via chat. Op zeer vriendelijke manier meegedacht in onze situatie en een prachtige oplossing gevonden. Waarmee wij bijzonder goed mee zijn geholpen, niet alleen in de chat maar ook in de aanschaf van enkele producten.

Blijf zo door gaan.

Pluspunten

Snelle reactie op vragen klant Goede service en afhandeling

Pluspunten

zeer efficiënte pagina mbt. betaal-en leveringsafhandeling.

Pluspunten

snelle levering accurate klantenservice bij een vraag groot aanbod wat voorheen alleen via betere kookwinkel / servieszaak te krijgen was

op de site staan soms alleen Nederlandse kleuren, vermelding van de Italiaanse namen / nrs kan handig zijn

Pluspunten

Er werd per ongeluk verkeerde levering bezorgd. Na één telefoontje werd dit direct en zeer adequaat opgelost. Alles wordt ook direct per mail bevestigd. Kreeg hier meteen een goed gevoel over. Mepra heeft bovendien een uitstekende service en kwaliteitsproducten.

Pluspunten

Snelle levering, ik had op zondag morgen vroeg een e-mail gestuurd en ik kreeg op zondaag ook nog een antwoord helemaal top. Ik heb alleen de pan nog niet kunnen gebruiken de keuken is nog steeds niet geleverd.

geen

Pluspunten

Geweldig goede adviezen en een zeer levering en een goed product. Geweldig super.

Zou ik niet weten

Chamavenlaan 234