Pluspunten

Snelle levering, goed ingepakt.

Pluspunten

levering volgens afspraak

Pluspunten

snelle, correcte levering, mooi product

Pluspunten

Super snelle levering. We zijn zo blij met de nieuwe koekenpannen. Top kwaliteit. We gaan zeker nog meer bestellen.

Pluspunten

Bestellen en ontvangen. Prima

Pluspunten

Wij waren op zoek naar goede koekenpannen voor onze nieuwe inductiekookplaat. We hadden in eerste instantie ons georiënteerd op Fissler/De Buyer etc, maar na vele artikelen op internet te hebben gelezen kwamen we bij Mepra uit. We hebben de gok gewaagd en de Fantasia serie koekenpan 20, 24 en 28 doorsnede besteld. De bestelling op 1 jan gedaan en op 3 jan binnen! Nu hebben we ze alle drie gebruikt en we zijn erg blij met onze keuze, de pannen zijn inderdaad super goed dankzij die geweldige bodem. Als je een eitje bakt zie je ook dat de warmte keurig over de gehele bodem verdeeld is en overal dezelfde temperatuur. Ik zet bij het koken soms de inductieplaat al uit omdat de warmte door de bodem goed wordt vastgehouden en ik mijn gerecht voltooi op deze restwarmte. Het handvat wordt niet warm en de pan is niet te licht of te zwaar. Wij zijn zo tevreden dat wij gisteren ook de Wokpan hebben besteld van dezelfde serie. Meestal belooft de fabrikant zo'n goed product dat je als consument bijna niet anders kan dan teleurgesteld worden maar deze pannen hebben ons verrast en maakt het koken extra leuk! Wij wassen ze trouwens wel op de hand af want goede producten verdienen wel een beetje speciale zorg ;-)

Ik zou als je zo'n goed product hebt als bedrijf meer reclame maken. Ik als consument had nog nooit van jullie producten gehoord helaas... Misschien via kookprogramma's sponsoring doen?

Pluspunten

Vlotte bestelling en levering, fijne service!

Pluspunten

Supersnelle levering, ondanks kerst! Besteld op kerstavond, levering op 27 december!

Pluspunten

snelle en prima bezorging

Hoeft niet, is goed zo

Pluspunten

Goede service. Snelle levering. Fantastische pan (daar ga ik er meer van kopen binnenkort)

Pluspunten

Hele snelle levering. Zondagmiddag besteld, maandagmiddag in huis! Fraaie koekenpannen tegen een scherpe prijs.

Helemaal niets!

Pluspunten

goede communicatie snelle service

Pluspunten

Handvat probleem, was geen probleem om een nieuw handvat op te sturen.

Pluspunten

deskundig en vlotte afhandeling

nvt

Pluspunten

Goede pannen, snel bezorgd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

binnen 24 uur antwoord op e-mail vragen|!

houd bestellende klanten beter op de hoogte aangaande de voortgang van hun bestelling.

Pluspunten

mooie en duidelijke website snelle en verzorgde levering

Pluspunten

Ik heb een klein probleempje met een pan stel een vraag en krijg direct de reactie die je hoopt te ontvangen. Probleempje werd keurig maar vooral netjes qua communicatie opgelost. Dit nodigde ons uit het verlanglijstje voor uitbreiding direct te doen. Goede service verlenen loont dus. De snelle spontane maar adequate reactie maakte me wederom enthousiast. We zijn nu lekker compleet en tevreden en we weten dat we qua service en aandacht voor de klant goed zitten. Doen jullie goed !!

Die website goed onderhouden er zitten helaas altijd kleine fouten in het assortiment die verwarrend zijn. Dat is een gemiste kans om het optimaal te presenteren.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Kwalitatief goede pannen die hitte goed verdelen en vast houden. Grip is prima. Makkelijk schoon te houden.

Korte gebruiksaanwijzing hoe de pannen optimaal te gebruiken.

Pluspunten

Zondag besteld en maandag de bestelling al binnen. Super mooie en goede pannen en keurig verpakt. Heel tevreden!

Chamavenlaan 234

7312 HK Apeldoorn