Prima site Top

Snel bestelling ontvangen Top bedrijf

Snelle levering, mooie thee

Alles goed: snel ontvangst, mooie verpakking, gelukkig natuurlijke buideltjes. Maar qua Jasmijnthee beleving een zesje. Althans als ik de eerste reactie van mijn vrouw mag geloven. We proberen nu overal de Jasmijn in de hoop dat ik voor haar de lekkerste Jasmijn vind. Gaat dus om smaak. Succes. Ik zal zeker nog wel bij u bestellen. Alleen niet de Jasmijn.

De theetipjes waren uitstekend verpakt. Ze zijn ook nog eens hartstikke leuk! Super bedankt!

Zeer snelle levering, prima service

Deze webshop levert snel en biedt een prima service. Altijd leuk om hier én bij hun andere webshops te bestellen!

Bestellen gaat erg gemakkelijk en de levering is snel. De Numi thee is heerlijk!

Ik bestel al een hele tijd Numi thee bij de theespecialist en ik ben erg tevreden over de site, de levering en het product.

Goede website,snel ontvangen

Tevreden

Tevreden want ik heb nu plant die ik graag wil vlot bezorgd na bestelling. Jammer dat de plant beschadigd binnen kwam maar ga er vanuit dat het goed komt

Alles Bestens.

Schnelle Lieferung, alles ok. Vielen Dank.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

heel goed

duidelijke uitleg op de website makkelijk te bestellen en een zeer snelle levering

Goede service en fijne produkten

Geen op- of aanmerkingen

Snelle levering in goede verpakking!

Goede ervaring. Zeer aan te raden!

Website is soms moeilijk

Als je meerdere artikelen wil bestellen moet je steeds terug. Is lastig als je digitaal niet zo handig bent

Goede en snelle levering

Mooi product, goede levering

Heel makkelijk te bestellen, snel en zeer stevig ingepakt geleverd. Top!

Goed maar kan beter

Geluk dat ik thuis was, is beter om de volgende keer wel op tijd te zorgen!

Top service zoals steeds

Ik bestel inmiddels al een hele tijd mijn thee via de Theespecialist. Altijd vlotte service en snelle levering.

Een voorbeeld voor veel andere internetaanbieders.

Niet alleen het bestellen zelf maar ook de communicatie is uitstekend. Ze zijn iets duurder maar de meer dan goede leverbetrouwbaarheid mag ook iets kosten. Graag weer tot de volgende bestelling. Willem

Top service !

Verschillende soorten biologische losse thee gekocht. Het pakketje was goed verpakt. Als bedankje kreeg ik een aantal theezakjes. Nu heerlijk genieten :)

prima levering

bedankt voor de mooie theepot, prima levering met als kleine attentie een paar theezakjes erbij.

Ik ben heel tevreden!

Wederom prima service. "Theegoed!" :-)

Prima, snelle bezorging

Mooi theepotje gevonden hier. Met de levering van de thee ging iets mis, maar meteen het aankoopbedrag van de thee terug gestort gekregen en de verkeerde thee mocht ik houden.

Niks aan toe te voegen o egen

Niks aan toe te voegen o egen