Snelle, correcte levering.

Zie hierboven

Goede kwaliteit

Géén op- of aanmerkingen.

Van begin tot eind alles goed geregeld. Nog contact gehad ivm verzending. Werd gerustgesteld. Prima...!!

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.

Super boxer shorts van het merk Avec

De maat is precies de levering snel….

Duidelijke website, snelle levering.

Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Ruime keuze. Ervaar het zelf maar !!

Perfecte afhandeling. Goede kwaliteit

Eerste ervaring met dit bedrijf: Duidelijke website Goede kwaliteit voor een correcte prijs Snelle levering. Kortom: 10 punten op de schaal van 1 op 10

Topervaring

Mijn nieuw en vast adres voor ondergoed.snelle afhandeling van de bestelling

Fijne shirts

Goede kwaliteit en snelle bezorging. Top.

Ruim voldoende

Het ondergoed is goed en degelijk,maar valt klein uit vooral in de lengte,daar moet je echt rekening mee houden met bestellen.

Super snelle levering..

Na bestellen super snel geleverd, en ook werd er gelijk aangegeven dat het item niet meer leverbaar zou zijn in de toekomst... Dus een mooie manier om te weten dat sommige item verdwijnen van de website als ze niet meer leverbaar zijn..

Duurt een beetje lang

Duurt een beetje lang, weinig communicatie.

Goede kwaliteit

De T-shirts zijn van heel goede kwaliteit en scherp geprijsd.

Subliem

Fijne kwaliteit. Ben heel tevreden.

ZEER GOED, ZEER SNEL

GOED

Snel en goed geregeld

Prima shorts en snel geregeld!

Snelheid, topkwaliteit en een mooie prijs

Betrouwbaar adres. Elke keer weer snel geleverd, topkwaliteit en goedkoper dan de concurrenten.

Het is niet alleen superondergoed, Maar OOK SUPERGOED !!!!!!!

Heel goed geholpen altijd op de schaijkse markt

Ik vind het heel jammer dat je niet meer op de Schaijkee markt komt. Ik ben altijd goed geholpen en deptiducten zijn heel goed.

Prettig verrast!

Heerlijke zachte stof. Ziet er erg goed uit. Maat ook prima. Alles bij elkaar. Goed product.

Top kwaliteit ondergoed

Fijne service ! Ik had een verkeerde maat besteld en belde naar de firma en het werd meteen opgelost zodat ik alsnog de goede maat kreeg! Heel blij ook met de nazending

Heel goed artikel

Mijn ervaring is heel goed van superondergoed .nl

weet het nog niet

Ik kan nu nog geen score geven daar er nog een zaak lopende is, en ik wacht op de uitslag om dan mijn score mede te delen. Het betreft omruiling en nieuwe aankoop. Ik heb het teruggestuurd en wacht op verdere ontwikkeling;

Mgr Berkvensstraat 11

5757 BG Liessel