Super snelle levering..

Na bestellen super snel geleverd, en ook werd er gelijk aangegeven dat het item niet meer leverbaar zou zijn in de toekomst... Dus een mooie manier om te weten dat sommige item verdwijnen van de website als ze niet meer leverbaar zijn..

Duurt een beetje lang

Duurt een beetje lang, weinig communicatie.

Goede kwaliteit

De T-shirts zijn van heel goede kwaliteit en scherp geprijsd.

Subliem

Fijne kwaliteit. Ben heel tevreden.

ZEER GOED, ZEER SNEL

GOED

Snel en goed geregeld

Prima shorts en snel geregeld!

Snelheid, topkwaliteit en een mooie prijs

Betrouwbaar adres. Elke keer weer snel geleverd, topkwaliteit en goedkoper dan de concurrenten.

Het is niet alleen superondergoed, Maar OOK SUPERGOED !!!!!!!

Heel goed geholpen altijd op de schaijkse markt

Ik vind het heel jammer dat je niet meer op de Schaijkee markt komt. Ik ben altijd goed geholpen en deptiducten zijn heel goed.

Prettig verrast!

Heerlijke zachte stof. Ziet er erg goed uit. Maat ook prima. Alles bij elkaar. Goed product.

Top kwaliteit ondergoed

Fijne service ! Ik had een verkeerde maat besteld en belde naar de firma en het werd meteen opgelost zodat ik alsnog de goede maat kreeg! Heel blij ook met de nazending

Heel goed artikel

Mijn ervaring is heel goed van superondergoed .nl

weet het nog niet

Ik kan nu nog geen score geven daar er nog een zaak lopende is, en ik wacht op de uitslag om dan mijn score mede te delen. Het betreft omruiling en nieuwe aankoop. Ik heb het teruggestuurd en wacht op verdere ontwikkeling;

Geweldig Thermo ondergoed

Duidelijke website met een ruime sortering, goede informatie en gemakkelijk bestel - en betaalgemak, en zeer snelle levering!

prima service

kleine problemen worden vlot opgelost

Super boxershort

Hele fijne boxershorts blijven goed ook na het wassen ,krimpen niet

mooi, goed aansluitend en duurzaam

Ik koop al sinds 20 jaar Avet ondergoed. Mijn 3 eerste hemdjes vertoonden slijtage aan de hals- en mouwboorden. Voor de rest zien ze er nog echt goed uit. Ik heb dus de versleten biaislintjes losgetornd en er nieuwe op gezet. Resultaat erg naar mijn tevredenheid. Ik werk voor Repair Café en kan het dus niet over mijn hart krijgen kleding in de container te dumpen, zeker als ik een persoonlijke touch aan het verstelde werkstuk kan geven (zwart-witte hartjes, blauw-groen geometrisch motiefje en glanzend roze). Verder vind ik de textiel-afvalberg een onvergeeflijke schande van onze consumptiemaatschappij. Daarom ben ik zo blij dat eventuele slijtage (na 15 jaar!) kan teniet gedaan worden. Goedele Ketelslegers

Past goed zit heerlijk goede kwaliteit.

Past goed, goede kwaliteit en zit heerlijk warm.

Nvt

Goede ervaring met Superondergoed

Na het plaatsen van de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden. Enkele dagen later werd het pakket bezorgd. Alles keurig ingepakt.

Jarenlange ervaring, klantvriendelijkheid, goed advies & goede kwaliteit!

Altijd goed advies, voor iedere portemonnee wat wils en hetgeen wij dragen ook altijd van goede kwaliteit! Robert geeft soms een tip; 'probeer deze boxer/slip etc eens' of geeft er gratis een bij om te proberen. Dát is nog eens klantvriendelijkheid! Wij kopen er al jaren, eerst op de markt, maar nu in de webshop. Ons hele gezin, nee zelfs de hele familie, draagt hun ondergoed. Het zegt denk ik genoeg dat, ondanks in onze eigen stad voldoende aanbod, wij tóch iedere keer weer kiezen voor de kwaliteit van Superondergoed.nl

perfect

Goede communicatie en snelle levering.

Zitten heel fijn

Blijven mooi zitten heel fijn

Supergoed

Ik had verkeerd besteld, maar dat is allemaal zeer vriendelijk en adequaat verholpen. Ook het ondergoed is prima!!

Mgr Berkvensstraat 11

5757 BG Liessel