Altijd prima service!

Netjes geleverd

Gewoon goed en snel thuis

Goed ondergoeg en goed prijs/kwaliteit

Fijn ondergoed. Draag fijn en prijs is ook goed. Gaat lang mee. Snelle levering

Snel verzonden, alles goed verpakt

Snel verzonden, 6 stuks in een verpakking schilt een hoop werk voor beide. Verder was alles naar wens.

Prima ondergoed en netjes geleverd.

!

Zeer goede kwaliteit!

Ondergoed van zeer goede kwaliteit, ook na vele wasbeurten. Snelle levering. Genoeg keuzes, zelfs nog klassiek ondergoed voor ouderen. Zeer aan te bevelen

Zeer snelle levering. Top

Zeer behulpzaam, geduldig en klantvriendelijk

Ik moest producten retourneren. Het was duidelijk hoe het moest en werd adequate op gereageerd.

Goede producten en snelle levering.

Goede communicatie en levering!

Ik voel me als klant behandeld, goede communicatie.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd

Wat ik besteld heb is wederom netjes geleverd, al jaren inmiddels, ga zo door

Goed assortiment van Avet en Perini, scherpe prijzen en snelle levering. Ook snel een antwoord na vraag klantenservice.

Snelle levering en fijne thermoshirtjes!

Snelle levering en fijne thermoshirtjes!

Super(onder)goed!

Vlotte levering, supergoed

Goed ondergoed, prima prijs!

Wat ik naast kwaliteit en prijs erg goed vind. De omschrijving zorgt voor een juiste keuze. In mijn geval staat bij het Beeren T-shirt dat het klein valt en meestal een maat groter wordt besteld. Dit klopt ook exact en het bestelde shirt is voor mij helemaal goed. Een prima webshop zonder poespas!

super

mooie pasvorm, goede prijs en super kwaliteit, koop ze al jaren

Prima !

Snel ondergoed voor mijn moeder besteld. Ze heeft altijdvan die directoires aan en die kun je niet overal meer krijgen. Bij Superondergoed dus wel en nog van het merk Beeren ook, haar favoriete merk. Snel geleverd. Ik ben tevreden en raad superondergoed dan ook aan.

ziet er goed uit

Past perfect

Snelle en correcte levering.

Juist

Allereerst zeer vriendelijke mensen

En de stofsoort thermo FANTASTISCH. Echter mis ik voor de dames een witte thermo shirt met randje.

Prima produkt aan te bevelen

De door mij bestelde lange onderbroek zit prima en ziet heel afgewerkt uit. Vooralsnog zeer tevreden.

Goede qualiteit

Ik zocht lang voor een witte thermo met V-hals.Gelukkig heb ik hem bij superondergoed kunnen vinden.Hij valt een beetje ruim maar goede stof.

Mgr Berkvensstraat 11

5757 BG Liessel