Service- en klantgericht

Adequate snelle afhandeling van de levering. Goed bereikbaar ook

Nette prijzen Snelle levering Een Aanbeveling

Alles naar wens

Is aan te bevelen, zowel de goederen als de levering.

Bestelde produkten goede kwaliteit en levering snel en soepel

Ik heb al eens eerder ondergoed besteld op deze webshop en nu deed ik dat weer. Ze hebben een goed assortiment. Heb thermo ondergoed besteld en de produkten zijn allemaal van zeer giede kwaliteit en de levering was ook snel. Ben zeer tevreden en zal zeer waarschijnlijk vaker bestellen.

Geweldige service

De verkeerde broek gestuurd. Na retourzending kreeg ik per telefoon excuses en ik zou direct de juiste ontvangen. Inderdaad na 1 dag ontving ik de juiste broek en ook nog mijn kosten van de verzending helemaal retour. Super service.

Heerlijk zacht.

Mooie shirts

Snelle levering, goed product

Doen wat ze beloven

Goede kwaliteit, snelle verzending, niks te klagen.

Prima afhandeling van de bestelling.

Alles ok

Goede winkel

Duidelijke site snelle levering

geweldige service ,krijg het alleen niet voor elkaar om een account aan te maken

heel goed

past perfect, lekker lang en vooral heel goede kwaliteit

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden. Mijn bestelling had een dag vertraging en ik werd netjes op de hoogte gehouden. Alles was ook heel netjes per stuk verpakt . Top!

Supersnel geruild

Online de gewenste maat bepalen, lukt niet altijd. Menige aankoop moet worden geruild. Vaak is dat een klus met een lange adem. Superondergoed steekt wat mij betreft met kop en schouders boven de andere aanbieders uit. Supersnel geregeld.

Levering klopte, bezorgen liet te wensen over

Heb bestelling vorige week woensdag geplaatst. Zou vrijdag geleverd worden door DHL Van deze firma alleen vernomen dat ze het zouden afgeven tussen 10.00 en 15.00. Nog steeds niets ontvangen. (Zaterdag) Ook geen bericht van DHL waar ik het eventueel kan ophalen. Zaterdag klacht doorgegeven bij Superondergoed.nl. Product is inmiddels geleverd (dinsdag)

Perfect.

Snelle levering, keurig verpakt. Goede producten.

Mooie onderblouses

Mooie, warme en zachte onderblouses gekocht. Ze zijn wel ietsje aan de korte kant (maat M) dus ik hoop dat ze niet krimpen in de was...

Prima, snelle service, artikel zoals beschreven, goede kwaliteit.

Ouderwetse katoenen lange onderbroek besteld en artikel was precies als ik had gehoopt en verwacht. Netjes verpakt, kon in de brievenbus.

Presieze bezorging

Materiaal voelt fijn voor de winter Heb natuurlijk nog niet uit kunnen proberen...het is nog niet koud! Hoop er in de kou (rheuma) plezier van te kunnen hebben. 1 onderhoud om uit te proberen.

Fijn hemd

Fijn hemd , supersnel , mooi compact geleverd , binnen 1 dag , door de brievenbus

Goede kwaliteit

Past prima!

Volgens het verplegend personeel waren de broeken prima aan te trekken bij de patiënt.

Snelle Levering, makkelijk contact en prima herenondergoed

zeer efficient

Goed op de hoogte gehouden over de verzending

Mgr Berkvensstraat 11

5757 BG Liessel