NOOIT EN NOOIT MEER
Wat een waardeloos bedrijf. Vandaag besteld volgende dag verzonden, nou aan me hoela.
Op de site was er voorraad, dus ik bestel op 18juli ondergoed. Na een 2tal dagen nog geen trackandtrace code, ik bellen of er een fout was gemaakt. Kreeg het antwoord dat leverancier niet had geleverd en die dag zou leveren. Ik stond op de lijst om gebeld te worden, tuurlijk ik belde de klantenservice in de avond net voor 22.00. (Ze hadden me die dag kunnen bellen of mailen) Zou volgende dag dhlcode krijgen en dag erna leveren. Lekker net voor het weekend mij spullen binnen.
Dag erna nog geen dhlcode, dus mail gestuurd. Kreeg dag erna mail terug, dat ik maandag code krijg en dinsdag geleverd.
Het laatste klopte en kreeg op Dinsdag 26 jul. 13:24 eindelijk mijn spullen. (8DAGEN LATER)
Ik zal NOOIT meer bij dit bedrijf bestellen en het zeker aan niemand aanbevelen.
Tip voor de eigenaar, onderneem meer aktie naar je klanten, of zet geen leusen op je site van: vandaag besteld en morgen verstuurd als je dat niet kunt waar maken.