Goed en mooi verpakt! Snel bezorgd!

Tweede keer zeer voordelig correctie ondergoed besteld, en ben zeer tevreden over de kwaliteit, zeer goede pasvorm en blijven mooi en goed in de was!

Mooi op tijd geleverd

Zeer Goed !!!!!

Zit als gegoten

Heerlijke thermo broek, jammer dat er geen XL meer verkrijgbaar is.

T shirts besteld eenvoudig en tevreden

Prima t shirts besteld, en ik ben zeer tevreden over de vorm en kwaliteit voor een nette prijs

Alles goed geregeld!

Goede website en snelle levering

Prettige website en bestelling snel geleverd

Helemaal top

Ik draag dit ondergoed al 40 jaar en ben er nog steeds heel tevreden over!

Goed en betrouwbaar

Duidelijke website, snelle reactie en levering

Ik had 4 stuks onderbroeken besteld "classic boxer XL" Die zijn keurig en snel afgeleverd en passen goed. Maar onpraktisch in het gebruik omdat de opening van de gulp direct onder de broekband zit. Bij het plassen moet je dus steeds de onderbroek aan de voorzijde naar beneden trekken en na het plassen is die weer moeilijk op te halen zonder de bovenbroek weer volledig los te maken. Bij de onderbroeken van "Schiesser original classics 6L" is de gulp opening lager geplaatst en bij het merk "Beeren L" is de gulp opening het best geplaatst. De aankoop procedure en de service verlening op zich zijn goed verlopen, maar het product/het type onderbroek is qua "constructie" voor mij niet geschikt in het dagelijks gebruik. Dus overgestapt op een ander merk.

super

snel geleverd

Mooi ondergoed zonder zichtbare randjes. Snel en netjes geleverd.

Goede producten (Perini en Gentlemen) en ontzettend aardige mensen!

Waardeloos

Heb de onderbroeken 1,5 week geleden besteld, nog niets ontvangen

Heerlijk zittend onderhemd.

Ik koop hier onderhemden met lange mouwen ( merk Beerens; onderwear ) 100% katoen. Ik draag ze als t-shirt. Deze shirts zitten heerlijk en zijn prachtig. Heel betaalbaar geprijsd. Gewassen in de wasmachine gaan ze jaren mee en blijven mooi. Heel blij mee!

Supersnel en super onderbroeken

1 keer is genoeg

Reageren snel op vragen.

Goed product

Goede pasvorm zitten heerlijk.

Kwaliteit

Past goed. Blijft goed

UITSTEKEND!!!

Leuke website, goede spullen, snel verzonden in een verpakking die weer uit iets anders is ontgonnen. Naam vergeten ;) Kortom alles prima geregeld! GA ZO DOOR :)

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Goed verzorgd en snel.

Het enige dat ik op te merken heb is dat de pakketbezorger niet de moeite genomen heeft om het pakketje bij mij aan het appartement te bezorgen. Hij heeft het beneden in mijn brievenbus geperst, zodanig dat er niets anders meer in of uit kon. Op dat moment was ik zeer zeker gewoon thuis.

Mgr Berkvensstraat 11

5757 BG Liessel