Zit helemaal goed
Het artikel was keurig verpakt . De levering mega snel En het artikel op zich , de stof voelt echt fijn.
makkelijke webshop, goede afhandeling, snelle levering. meer wensen had ik niet
Binnen 24 uur al in huis!
Duidelijke website, gemakkelijk bestellen, goede kwaliteit, snel geleverd en duidelijke communicatie. Dank !
Fijn onder T-shirt en snelle levering.
Ik had 2 boxershorts besteld maar ik kreeg niks. Dit is nu veranderd, geld terug gekregen en kortingscode gekregen!! Helemaal top
Hallo beste Joost, Nogmaals excuses dat wij u niet konden leveren. Zoals wij reeds aangegeven hebben in de mailing naar u kan het voorkomen dat er een artikel in de shop staat dat op voorraad staat maar toch op één van onze drie verkooplocaties eerder verkocht wordt dan het is bijgewerkt in de shop. In zulk geval kunnen wij het helaas niet leveren. Wanneer het een artikel betreft wat we weer snel op voorraad hebben kunnen wij het altijd nog naleveren, echter bij u betrof het een artikel wat niet meer te leveren is door de fabrikant. We hebben u daarvan op de hoogte gebracht en u direct het betaalde bedrag geretourneerd. We krijgen van dit merk waarschijnlijk over enkele weken nieuwe prints in alle maten. Onze excuses dat wij niet konden leveren en we begrijpen dat u daarover teleurgesteld bent. Met vriendelijke groet, Robert www.superondergoed.nl
Originele beoordeling
Ik had 2 boxershorts besteld maar ik kreeg niks.
Besteld en vervolgens af geleverd zoals verteld .
Zeer tevreden met het prachtige ondergoed.
Het zit Heerlijk
Ik ben zeer tevreden met de bestelling en de levering zo als het gegaan is. En ook mijn spullen die ik besteld heb zijn prima naar mijn zin.
Mooie kwaliteit en goede maat.
Superblij met het ondergoed voor mijn man. het is zo moeilijk om betaalbare boxeershorts met gulp te krijgen voor grotere maten! Ze zittten prima volgens hem en ik ga binnenkort nogmaals een paar bestellen. bedankt!
Goede kwaliteit, snelle levering. Super klantvriendelijk. Zeker aan te raden, wij bestellen er sowieso weer. Voor mijn buurman lange onderbroeken besteld, hij is helemaal blij.
Vandaag besteld, morgen in huis.
Nadat ik hier de grootste maat.. XL besteld had zag ik bij de originele leverancier dat XXL ook een optie was. Alsnog besteld en de XL hier retour verzonden. Nu hopen op een snelle afwikkeling. Zojuist bericht gehad dat afwikkeling in de laatste fase is, goed contact en snelle service Top geregeld !!
Hallo beste klant, Jammer dat de maat niet geschikt was. De maat die u bestelde was en is op dit moment de grootste. Hij bestaat wel in een maat groter en die hebben we normaal ook alleen zijn deze niet voorradig bij de fabriek en zo ook bij ons niet. Deze zijn uitverkocht en daardoor staat deze maat niet geactiveerd in de webshop. Wanneer u die elders wel heeft kunnen bestellen heeft u geluk dat deze daar nog wel voorradig is, of men heeft de voorraad niet actueel in de shop. Toch bedankt voor uw bestelling en graag tot een volgende keer! Mvg. Robert
Originele beoordeling
Prima verzorgd en goeie kwaliteit tot nu toe. Moet nog wel afwachten of de wasmachine effecten geen roet in het eten gooien.
Had besteld ivm snel nodig. Kreeg wel bevestiging maar geen verzendbericht. Mail gestuurd waarop niet werd gereageerd. GEprobeerd te bellen, geen medewerker te pakken, idem na het weekend. Na 3de poging telefonisch contact (5 dagen na plaatsen bestelling) telefonisch contact gehad. Toen was het probleem snel verholpen en de volgende dag in huis. Toen weer helemaal tevreden.
Zeer tevreden over de kwaliteit van de thermohemden.Netjes verpakt en snel geleverd.
Prima betaalbaar ondergoed, en ook nog eens snel bezorgd.
Aardige en sympathieke man aan de telefoon gehad die alles gedaan om het probleem op te lossen.
snelle en persoonlijke service, kwaliteit goed
Alles naar wens en snel geleverd.
Er hangen lossen draden en elastiek. Met zo'n lossen draad gaat ook de elastiek los in de was. Er waren problemen met het ondergoed van Lunatex wat geleverd was. Hier hebben ze bij Superondergoed heel goed op gehandeld. Ik was in de veronderstelling dat er met reacties nooit veel gedaan werd, maar in dit geval moet ik ze bij superondergoed de complimenten geven. Ze hebben dit naar mijn tevredenheid erg goed opgelost. Daarom zal ik in de toekomst graag gebruik maken van hun site.
Hallo Mieke, Vervelend te horen dat de kwaliteit niet goed is van de gekochte artikelen. dat horen we niet graag en daar willen we zeker iets aan doen. Zou je ons even een bericht kunnen sturen welke bestelling het betreft en welk product, dan willen wij het graag oplossen voor je. Excuses voor het ongemak! Mvg. Robert, Superondergoed.nl
Originele beoordeling
Er was iets misgegaan, maar dit is op een fijne manier ogelost
Hallo beste klant, Nogmaals excuses dat er iets niet goed is gegaan bij uw bestelling. Wij hebben u hier gisteren telefonisch over benaderd en toen bleek dat de extra artikelen van een andere bestelling niet makkelijk door u terug konden worden gestuurd, hebben wij u deze artikelen gratis geschonken om er verder geen werk mee te hebben en uw kleinzoon zou deze artikelen wel kunnen gebruiken gaf u aan. De rompslomp kunnen wij daarom niet zo goed begrijpen!? Wij dachten dit toch vooral voor u netjes en makkelijk te hebben opgelost. Hopelijk zijn alle artikelen verder goed en zien we u weer terug in onze webshop. Mvg. Robert
Originele beoordeling
Er zat een bestelling van een andere klant onder in de doos, waardoor weer extra romp-slomp
Mgr Berkvensstraat 11
5757 BG Liessel