wat een snelle levering

heb termo ondergoed van beeren gekocht. wat een heerlijk product. bamboe shirts zijn ook super goed

Goede en snelle verzending en goede shirt

Past goed, staat goed, zit lekker.

Voldoet aan mijn verwachtingen, prima kwaliteit.

geweldig

Het is prima ondergoed voldoet aan mijn verwachting

Redelijk

Ik had zwarte.kleding verwacht maar werd.blauw en.grijs. De Xl maten zijn te krap. En xxl wasniet te bestellen. Ik heb een. Ande er mee gelukkig gemaakt.ij viel het tegen

Alles naar wens

Makkelijk thuis bestellen en netjes thuisbezorgd. 1 te weinig niet op voorraad maar binnen een dag geld terug gestort

Alles goed en vlug door Superondergoed geleverd, maar niet door DHL. Telefonisch contact was ook goed en de afhandeling van mijn vraag werd ook vlug opgepakt en teruggekoppeld per mail.

Goede service en Goede kwaliteit

Goede service en goede kwaliteit

Prima spullen. Alles prima.

Mooie shirts en warmer als een katoenen, mooie v-hals.

Een nadeel... shirts zijn toch nog erg groot. Jammer dat er geen XS of XXS te krijgen is.

Prima geregeld!

Snelle en goede afhandeling. Mooi op tijd en precies wat ik besteld had.

Mijn moeder van 95 vindt ze geweldig

Niet ik maar ik heb ze voor mijn moeder besteld en die vindt ze geweldig

Superservice

Persoonlijk contact en een geweldige service.

Goed product. Voldoet aan de verwachtingen

Prachtig en niet duur

Alles verloopt soepel

Voor de eerste keer hier besteld. Alles verliep soepel en werd via de mail op de hoogte gehouden.

Geweldige service en goede producten voor een eerlijke prijs

In overleg via mail kon ik mijn bestelling nog aanpassen. Snel geleverd en zeer netjes.

Fout van DHL goed opgelost

In eerste instantie na een week nog steeds niets ontvangen door fout van de pakketbezorger, maar na contact met iemand van superondergoed lag het pakketje snel in de bus. Past goed voor een leuke prijs.

Geen klachten,integendeel,uiterst te redden!

Snelle bezorging, prima product

Dit was mijn eerste ervaring met Superondergoed.nl en die is mij goed bevallen. De dag na de bestelling ontving ik het bestelde al. En het product bleek kwalitatief prima.

Tevreden

Voortreffelijk

Goede en snelle levering

Super service!!

Gebeld voor een alternatief aanbod omdat hetgeen besteld (voorlopig) niet leverbaar was. Keurig!

Prima service en goede kwaliteit geleverde artikelen.

Verkeerde bestelling gedaan, dit werd na melding van klant direct ongedaan gemaakt en dat werd per mail bevestigd.

Super kwaliteit en netjes verpakt.

Precies zo als beschreven was het ondergoed.goede kwaliteit geen chemische reuk aan de stof .echt geweldig

Mgr Berkvensstraat 11

5757 BG Liessel